Кој автобус оди од железничка накај Католичка? И каде најблиску застанува таму? Исто ме интересира и за назад пак до железничка од таму. Фала
5ка, ќе го чекаш во пролазот бидејќи иде од кај Аеродром. Пред Католичка е станицата. За назад исто, од спротивната страна блиску е станицата.
А дали знаеш да ми кажеш колку точно станици има до Католичка, дека не сум од Ск? Прва е веро џамбо, а потоа? Фала ти најмногу
Не сум сто посто сигурна оти немам добиено казна но мислам дека целата колку што е се плаќа. Провери на страната.
Мислете му ја зимава кога ќе се вози со возен парк кој пак не може да го задоволи ни летниот возен ред.
Луѓе за овој неред во јавниот транспорт треба француска револуција!Си ја префрлаат топката меѓусебно, а граѓаните страдаат.Ние ги гласавме нив, или они нас?!! Доста беше веќе!!
https://mk.tv21.tv/studentite-mozhe...EObREbhNkWhvj6h81I_aem_zZLaUdIeTNZGwu2NdzJMow А што е со оваа вест? Студенти тука сте, будни сте?
Ne znam ova e objaveno deneska vo 18.53 h. Druga vest kade se tvrdi deka nema da bide ukinat, jas neman citano.