Од како дојде Данела од лошо само полошо стана, нити се замарам со политики нити ме интересираат ама ова го нема никаде, кога ќе ми текне пешки дека идев накај работа кога ги немаше воопшто, веќе не се знае што е полошо дали да ги нема ич или вака расипани
И тоа замисли ова ќе трае минимум до Септември 2025…кој знае уште колку ќе се влоши ситуацијата, без да има кој да одговара за овој хаос…треба сите да ја пуштиме државава, тука дефинитивно смрди
Има опција да се поништи казна ради неплатен билет? И напишаа на другарка ми, пробала преку новчаник да се куцне ама не фатило, па и напишале казна сега треба да плаќа.
Zdravo, edno prasanje, ja zagubiv kartickata a imav studentska besplaten bilet. Dali sega koga ke odam da vadam nova, treba odnovo da nosam i potvrda za redoven student? Vi blagodaram odnapred na odgovorot
https://360stepeni.mk/jsp-ke-ja-zameni-aplikatsijata-skopska-so-novata-skopjebus/ Некој да знае нешто повеќе за апликацијава? Јас не можам ни на play store да ја најдам
Dali nekoj ima pristap do Skopjebus? Koga i da go skeniram QR kodot, me prenasocuva na 'password protected' WordPress stranica
Исто и кај мене е вака. Имам уште 5 билети на старата апликација, којзнае дали ќе можам да ги искористам деновиве
Се јавуваш на 185, бла бла нешто таму, го допираш телефонот на тоа апаратчето во автобус, пак бла бла, ти стига смс дека си олеснат за 40ден.