луѓе дали во сабота ќе работат ноќните автобуси ???????? и дали може со слободна или мора да се платиии ?????
Со слободната можеш да се возиш секој ден во неделата.. меѓутоа послем 12 не се важи слободната се плаќа карта и тоа 40 денари значи без разлика кој ден е послем 12 се плаќа карта
^да но не важат слободните, што се дадени на ученице(бесплатните), сите останати слободни билети,важат
‘не дека ми треба мене за после 12ч., ама тие се мрднале бреееј....па има луѓе што користат ноќни линии, а плаќаа 1000и кусур за билет. бог да чува и да брани....неарна работа
Па мора некој да ги плати новите автобуси. И згора на се, бензинот секој ден поскапува. Ништо чудно пак да поскапат картите.
Сакате да бидете корисен за општеството? Сакате девојките да трчаат по вас? Сакате да ве чекаат со нетрпение? ЈСП бара шофери на автобуси!
се прашувам кога ќе ја пуштат климата во автобусите, ова е неподносливо, надвор на сонцето е поарно отколку внатре, поготово тоа топлината од пазувите што се шири вторник/петок
баш денес беше пуштена климата во автобусот кога се враќав од школо ама и покрај тоа ќе се угушев.................
А со автобус грдите? Некаде за убавина даваат автомобил? Ако си убав, автоматски си и богат, или грдиот - сиромав? Можеби мислиш на богатите, ама генерализација дека УБАВИТЕ се возат со такси и автомобил е многу, ај да не речам, смешна , барем за мене, неможам да ја сфатам поврзаноста на видот на превозното средство и убавината, едино како што кажав, ако на убавите им делат автомобили...на лепе очи [/quote] Мислам дека треба да ти се појасни што сакаат членките од погоре да кажат. Убав ( Марка телефон, марка облека, патики од 8000+ ) Парфемче од 3000+ , исчупан, измазнет ( сигурно два до три пати неделно посетува козметичар ) Констатација - Пари + Автомобил+ Метро сексуалец = УБАВ или квадратен корен од ( Леле мори мајко колку сум само СПОНЗОРУША во подем ) Мислам дека ја разрешивне дилемата.
очигледно јас сум баксузот, од 4 автобуси само во еден беше пуштена. Вчера,завчера кога беше незнам, исто неколку автовуси сменив, само еден со клима...
Каде ли мисли дека се наоѓа оваа пензионерка ? На седиштето каде што таа ги поставила своите голи нозе, еден ден може да седне секој од нас. Стоп за бесплатниот превоз на пензионерите! By the way, добар аутфит! Извор: Тв Пакет
Леле одвратно Подобро да беа столчињата од пластика ко на старине што се одколку на гадниов материјал кој прима секакви миризби и бактерии, значи ќе повратам
Еден збор со кој може да се опише ЈСП. Смрдеа. Мишка, лук, кромид, нозе, лој, гомна, мочки, небањато, животни. Не е само вторник и петок смрди секој ден. Секоооој ден. Прееска да не застанев до прозор во 3ка ќе добиев труење од премногу вдишан мишко-лукосан воздух. И претходно се имам изјаснето на темава, ама дефинитивно мислам дека ме следат лукосани луѓе. Не можам веќе, стварно не можам.
абе вторник и петок е претеризам за пензионериве се качуваат за една станица бе, а треба да се симнат,детето си го носам во градинка далеку живеам инаку ке одев пешки,да не се станувало а плус и со дете мало сум во рацете а еве неможам да го оставам дома немам никогои ме гледаат како телинја на никој не му текнува да стане а па да не зборам тие што стојат неможат да се помрднат од место и ќе те заглават до шоферот, или нека си има тие денови посебни автобуси за пензионери или да им направат да си плаќаат месечна карта и тоа да лупнат цена гледаат дека сум со годинка дете и некои се преправаат дека неможат да станат ќе кажам со еден збор КАТАСТРОФА