@borjan4eto 3ка до МОН, ќе слезеш кај Европски и ќе поодиш малце. А од МОН до ФЕИТ немаш автобус. Tреба до Рекорд да одиш па од таму или на Партизанска( кај Соборна) па од таму да фатиш бус.
Луѓе пред некoј ден сo бaбa ми се вoзевме вo грaдски и купувaме две кaрти и aпaрaтoт зa дa ги скине, не рaбoтеше, и пoјдoв дo кaј вoзaчoт и ми викa немaј гaјле рaсипaнo е. Пo некoлку стaници влегувa кoнтрoлa и ни викa кaрти и ни му пoкaжувaме и oвoј зoштo не си јa пoминaл и тoa нa дрскo се зaсрaмив, јaс му јa oбјaснив целa ситуaцијa дури и не ми верувaше декa не рaбoти aпaрaтoт, нo зa среќa вoзaчoт му oбјaсни и ни рече декa некoи нoви aлбaнци биле. Мнoгу не зaсрaми и нaм ни пoбaрa 400 oд лице, oвaa беше крaјнo гaднo
Мене ме интересира што е проблемот со апликацијата. Отварам, гледам автобусот за 9 минути ќе тргне, одам на постојка а таму пишува за 2 минути и за 2 минути дојде. И претходно исто така се случи. Два пати.
феминки автобусот 60 ка што иде за Матка, дали знаете кои му се попатни станици? Дали може да се качам на Партизанска да го фатам и каде точно е последната станица (дали близу до кањонот)?
Дечки да ве прашам, ја изгубив јсп картичката. Што треба да направам сеа? Може да ми ја најдат или не?
Каде на друго место се вадат/обновуваат персонализираните картици, освен во Влае и од Транспортен? Имаше шалтер негде во Карпош или грешка сум?
3 или 23, ама не стојат баш пред Рамстор, 3 стои на Водњанска пред Тутунска Банка, а 23 кај паркчето карши МОН.