Да ја откуцува а возачот не гледа што куцнувуаш а контрола навечер не влегува.Ја не бев сигурна и глеам пред мене 10 души сите таа ја куцаат си реков ај и јас и сеа се со таа навечер се возам
Дали неискористените 5 гратис возења од јануари важат сега во фебруари? Или треба да се надополни картичката? Некој со вакво искуство? Ве молам за брз одговор.
Женски едно прашање до вас. Вака ми треба картичка за автобус ама 2-3 пати во неделата,и ако ставам по 10 возења ќе ми пропаѓаат. Дали може пример по 7-8 возења да надополнам и кога сакам да ги искористам или 10 возења без рок да ми се ? Затоа што некогаш ми треба некогаш не...
Може да надополниш за неколку возења и да ги користиш по потреба. Билетот од 10 возења има ограничена употреба од 15 дена од денот на откуцување на првото возење.
А пример можам да надополнам 9 возења и по потреба да ги користам? И колку денари ќе ме чини едно возење?
Decki..upatete me: Dali ako vlezam vo avtobus mozam da kupam karta? Kade mozam da kupam? Imam gostinka a bidejki ne se vozam so jSP neznam ni da upatam
Во автобус кај возачот неперсонализирана 150 денари со 2 гратис возења или во билетарите. *Ти и гостинката не можете да се возите со истата карта во ист момент, иако е неперсонализирана. Мора да имате 2 картички купено.
Леле луѓе колку се изнервирав....... имам скопска неперсонализирана и си ја полнам , имав претходно во неа за 2 возења, и си реков ај да наполнам уште за 10 плус возења и влегувам во автобус и си куцам и ми покажа дека имам уште 9 возења!!!!! и како тоа ??? што е со двете пред што ги имав? да не знае некој , дали на некого исто му се случи????
Баш чудно затоа што ми имаат кажано дека тие што биле на картичката први ќе се трошат па после ново-дополнетите... Да не им поминал рокот за трошење? Нели важат само 14-15дена?