Ист проблем ко @LadyR. Каде гледате распоред за приватните автобуси? За 23 и 45 ме интересира, периодов сум во Скопје и сега никако не можам да се снајдам. И во Шутка кој приватен идеше, 19.???
Каде можам да најдам возен ред на 23ка?Барам на официјалната страна а нема.Итно е морам да се качам одма
Од ко стана богата почна со јсп да се возиш...Ние сиромашните уште со такси одиме... Види на страната на јсп дали има известување, ако нема ништо пишано, може ко за во ДЕН НЕДЕЛА ќе им биде возниот ред.
@JollyGirl Отидоа парите у модните води, морам утре со аФтобус Ќе носи Сунчица и цвеќе на глава, исто како Доринда
Znaci uzas e ova... Cekam na 5ka nema 5ka a koa ke pratis poraka pokazuva deka ke dojde..site avtobusi ispovrtea deneska.Za 23ka fala bogu ne mozes da najdes vozen red a ako prasas vozac na avtobus zasto ima haos so avtobusite ke te frli niz prozor.. fala ti jas pogreska barav nesto jspinfo.mk gluposti tamu dur da se snajdam na Zhelenzicka zatucav.. avtobusko e nesto najnetocno prakajte si poraki na 144999 najtocni se ako nema takva tabla.
Јуни еве гледам важат, ама и мене многу ме интересира за јули и август. Кога се куцаме на апаратчето пишува Годишен билет и дека важи до 31.12.2017, а на ценовник на ЈСП сум прочитала јули и август за студенти месечен билет е 600 денари.
@Paolita @cresa-jagoda Важат за цела година баш како што пишува и кога се куца картичката до 31.12.2017. Минатата година јас се куцав летно време (и Јули и Август) со неа и немав никаков проблем Освен ако нешто не смениле во брзо..
Pred malce vo 5ka ostaiv novcanik Im dzvonev vo centrala taa mi vika da cekam da ne znaete kako mozam pobrzo da go najdam znam i avtobus i se.. POMOS
Go najdov za sreka mi dojde vo ponaredna 5ka go prijavila nekoja postara zena da e ziva i zdrava fala i.
5ка - ќе треба да се симнеш кај студентскиот дом Гоце Делчев и да заобиколипш позади него, десно на Лондонска па десно на Прашка. 2ка - ќе треба да се симнеш на Сити Мол, и право по Лондонска, па лево на Прашка, има повеќе пешачење.
Здраво девојки.. Јас сум студент и вчера си ја изгубив каратичката. Дали знае некој процедура за повторно вадење?
Алал вера! Дури сега го гледам мислењево. Многу ми е мило, има надеж во луѓево. Како да прочитав на еден од шалтерите дека за изгубена картичка ти треба изјава заверена на нотар, ама навистина не сум сигурна. Појди до најблискиот шалтер на ЈСП и прашај, така најдобро ќе се информираш.
Оди на шалтер во ЈСП, кажи дека ја имаш загубено. Ќе ти наплатат 200 денари, старата ќе ја поништат и ќе ти издадат нова.