Да се надоврзам на глупостите на ЈСП... Што се случува со возниот ред на нивната страна? Само вчитува и никако да вчита. Претерале со модернизацијата
Да не ти е слаб тебе интернетот што не сака да ти отвори? Сега дека го пиша ова отворив, инаку не сум отворила одамна, гледам сменет е изгледот, додадени се многу работи, ама мене веднаш ми се отворија линиите. Само многу е потешко и поглупаво за снаоѓање со новиов изглед.
Ќе може некој да ми каже што е потребно за да се извади студентска картичка за бесплатен превоз? Само потврда за редовен студент, лична карта и индекс и плус барање од ЈСП заверено од факултетот?
Дали некој знае како може да се види распоред на јсп? Ова новово е врв на дебилизам или јас сум глупава.
Кога ќе кликнеш на одбраната линија нели покажува линија на возење по станици, и од десно има едно знакче за локација на станицата, а второто е времето, само не знам дали е тоа време на тргање на линијата или кое време стига на дадената станица. Spoiler: ова знакче Или поедноставно инсталирај си апликација Возен Ред од Play Store @Gosh дека спомна баш отворив да видам... ни јас не можам да ги најдам
Па и апликацијата на овој Делев чим отворам ноќни ми се багира, и ништо не отвора. 3 пати ја преинсталирав...Ќе се убијам.
Иконката на апликацијата ти е бордо коцка со бело автобусче на неа? Јас таа ја имам, кога ќе пишеш возен ред на Play Store прва ја дава, не ми правела проблеми досега
И јас сум глупава, кликам на одбрана станица ама време не ми покажува. Сега ќе пробам со апликацијата да видам може ќе се просветлам
За ноќни линии пишува пример ,, 24 H,,... Зини земјо голтни ме... Инаку да, виолетовата апликација ме зеза... За прв пат.
Da prasam odamna ne sum se vozela so bus. I vo privatnite li se plaka so karticka ili samo vo jsp? Kako se plaka vo privatnite?
Приватните од нова година се приклучија кон ЈСП, и сега и во нив се плаќа со картичка, не може со пари. Картичка да купиш на билетара е 200 денари со две возења вклучени во таа цена, но мислам дека одамна веќе немаат картички по билетарите, а да купиш директно во автобус кај шоферот е 250, исто со две возења.
Fala. A kolku vreme trae kartickata, nekade procitav 15 dena, sto ako ne go iskoristam kreditot za toa vreme? Ili gresno sum razbrala. I uste nesto dokolku ne najdam karticka vo biletara taa od soferot sto ke ja kupam istata li e?