Се качуваш во автобус на Транспортен центар и се возиш скроз до крај. Автобусот застанува малку под Матка (до горе нема каде да вози), и имаш околу 5-6 минути пешачење нагоре, ама нема шанси да утнеш
Фала ти за информацииве ама баш сеа отворив нема ниедна автобуска линија за утре за на Марка ваљда дека е празник
Нема на што И јас сега проверив, на апликацијата на мобилен што ми е симната вели дека нема линии, но на сајтот на ЈСП кога отворив пишува дека ќе вози по неделен возен ред, така што не сум сигурна за тоа да ти кажам.
Ти благодарам многу!!! А каде го најде ова навистина Во делот на "Возен ред" и "Мрежа на линии" не го гледам ова што ми го прати
Нема на што Оди на страната на ЈСП, кај возен ред одбери било кое - градски или приградски линии, оттука кликни на плански возен ред, па одбери ја графата Жичница Милениумски Крст. Ваљда ме разбра
Дали за изгубена картичка треба повторно да ја плаќам истата? Или треба да го платам месецот повторно? Бдв ја чувам фискалната и слипот од што платив..
Ако идеш накај систина поточно таа улица ќе фатиш 21а ако идеш накај момин поток накај качанички пат поточно накај мотоцентар мозеш со 18ка или 118