Последен е обично 23:00/23:05 или 22:50 после од 12:10 има ноќни.За кој бус конкретно? А да и зависи кој ден, обично во недела помалку има
Еве конкретно 2ка за денес.Искрено сеа во моментов не ми текнува што иде друго накај Ак. Само со двојка имам одено бидејќи проаѓа од кај мене. Пиши си на Гугл, ЈСП возен ред и имаш и датум за си подесиш пример за утре.Ама у глобала не се менуваат многу времињата на автобусите.Прочитав дека си на Јустинијан Први.Двојка ќе ти заврши работа за од дома до факс а оди и накај Дебар Маало, Карпош, Сити мол ако ти треба кафе мафе прошетка. Само на Рекорд не застанува.Ваљда ти помогнав колку-толку *да се едитнам, и 50ка проаѓало.Почетна точка е Хиподром последна е Клинички.Кај Битка не застанува мислам, ама знам дека застанува на Рекорд.А во АК застанува на булеварот на главниот. Ако има некој поупатен нека ти каже да не те излажам.Мислам @Dream-Girl живееше натака.
@christinnn И 50 ти застанува на Бит пазар. Исто и 45, 65, 52, 63.. Имаш многу избор за до и од Автокоманда. Оние кои пишува на нив до Транспортен Центар одат под Железничка, а останатите на друга страна.
Некој само да ми допре моја чанта ќе зажали, а не да ја стави на под. Крајно некултурно. Тоа е веќе навлегување тотално во човековата прочиватност.
Има камери во автобусот?Плус ти ја СИМНУВАМ ташната, не ти брцам внатре во неа.Не ни сакам.Имај си ти внатре што сакаш, шверцај бомба ако сакаш.Плус во торба со кромиди и празови сигурно некој нема пари да чува.Постојат новчаници нели? а јас ако докажам дека не сум ти украла ништо?Во моментот ако немам ДЕНАР во мене.Знаеш кој ќе е крив така? плус снаодлива личност сум не мисли дека би премолчела на некој, нека има 1001 година ако сака. А ако паднеш на тоа ниво да местиш некој дека те краде што повеќе да ти кажам .Јас пред себе ќе си имам чиста совест и образ.Ти ќе имаш? Башка со тоа што ја СИМНУВАМ торбата не влагам никако во нечија прочиватност т.е приватност мислам компарацијава ти е смешки .Нити ти чепкам нити ништо.
@Feminka22 си слушнала дека туѓо не се пипа. Си можела само да прашаш може да седнам на тоа место и самата ќе си ја помести чантата. Поздрав