Ќе ти дадам јас еден совет што правам кога ќе ми се деси тоа, а не ми се свиѓа вц-то. Кинам еден куп хартија и ја редам околу шољата и тогаш си ја вршам работата.
хахах паметна идеја, ама то беше ко бев помал, сеа ич не ми е гајле, ама никош не ме фаќа повиок од природата за поголема нужда на гости или кај странци.
Ја под тераса ѝ мочав у сред Дебар Маало, она ми викаше ќе те пријавам во полиција и дека сум без осет, викаше срамотааа некултура Ја неам гајле ама буквално.Само да нема луѓе пред мене, а и кога сум била до другари мижеле, или позади нив сум мочала.Пример он седи на клупа, и за да не ме види некој, ја позади клупата шррр
Затоа моето влегување во јавен тоалет било сведено на заборав. Кога ќе ми се приоди ептен се стискам,ќе најдам почисто некаде. А на работа пак едно време ќе влезам и ќе видам трага од патики на шоља. Одвратно тотално невоспитано и нехигиенски. Исто така со големи букви стои налепница да не се фрлаат влошки и влажни марамици, кантите се одма до шољата. Не бре брате го затнаа цел тоалет пливаше во вода. Нечии лапсуси друг да чисти,мизерно. На муабетот дека им тропале во тоалет за побрзо,ми се има десено. Само што ќе влезам уште несоблечена ми тропа. Многу невоспитан народ има.
По голема нужда не одам во кафичи или кај пријатели. Никогаш не ми се случило. Барем јас не се сеќавам да сум бил. Не можам да одам во туѓ тоалет.
Во јавните тоалети се ме нервира ама буквално се.... -урина на капакот -чекање на ред (испарува уреа и амонијак откако ќе влезам најчесто) -смрдеа неподнослива -немањето на тоалетна хартија такоѓе и на течен сапун отпосле -и секако и вратата што не се заклучува