Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Јавно објавување на приватни работи

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од KateKane, 14 октомври 2020.

1. Vitaly

Vitaly Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2016
    Пораки:
    2.593
    Допаѓања:
    4.649
    Нормално дека не би стапила во брак со таков. Па само човек со психичко нарушување би влегол во брак со партнер кој изневерил или направил нешто слично како дегенериков во постов.
    Јас мислам дека може да дознаеме каков е човек и пред брак само не треба да бидеме заслепени. Се зависи како ќе се поставите себеси и со која цел сте заедно со тој човек.

На raww и Ambrosia им се допаѓа ова.
  2. DACIA

DACIA Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2017
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    152
    На tessie и Stressed Out им се допаѓа ова.
  3. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.481
    Допаѓања:
    172.309
    ке и се фанат
    може да тужат да ама не и да добијат

На sj *O* и Annath им се допаѓа ова.
  4. DACIA

DACIA Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2017
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    152
    не навлегувам во многу во приватни работи. Можела едноставно да објави слики со чатот само, но како шо видов има слики прикачено дури и од свадбата нивна, на која јасно се гледа кретенов и жена му. Дефинитивно би лежел вакви како шо реков attention whores или sluts

На Stressed Out и buba4e89 им се допаѓа ова.
  5. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.090
    Како мислиш "дефинитивно би лежел вакви?"
    Мислиш оваа изјава нормална е што ја збориш?

На sj *O*, Annath, busybee и 7 други им се допаѓа ова.
  6. Elena1001

Elena1001 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2016
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    1.979
    Сликите ако биле јавни и го оправдувате тоа, разговорот не бил јавен и не е јавен. Оваа објава ќе биде третирана за кривично дело. Несакам да го оправдувам дотичниот што и пишал, но ако убаво се прочита целиот разговор ќе видите дека буквално му ги става зборовите во уста и игра на картата да го испровоцира за да го добие посакуваниот одговор, дури и му се заканува. Сигурно не е прв што и пишал но зошто се дрзнала да објави баш од него ќе си каже на суд. Дефинитивно си излечи еден комплекс на жена му. Туку што еве парот да бил во отворен брак. Што правиме тогаш.
    И да не се лажеме дека сме светци, сите сме со довеле во ситуација можеби не ваква но барем да пишеме на пријателка или другарка некаква тајна или да се пожалиме што не нервира во моментот, некој мака да споделиме. Еве пример пишете газдата ве нервира на работа или сте имале конфликт и замислете еден ден другарката го објавува тоа. Ете може сака да сподели со јавноста да видат како се однесувал со вработената.
    Дали исто ќе го оправдувавте??
    И незнам како не е јасно дека приватен разговор е приватен разговор.

Друго, еве незнам како мене не ми пишуваат. Си ставив забрана да ми пишува некој што не ми е пријател. Непознати не прифаќам ни под разно а тие што ми се сомнителен профил ги блокирам.
    Повеќе од јасно е дека еден куп психо луѓе има. Па зарем на нив да губам време, или пак да се жалам на мм дека ми пишал некој. Па таквите не се вредни ни да ги спомне човек.
    Инаку случајот ќе го добијат мажот и жената.

На Waverly Raven, referentka, FancyCinderellla и 6 други им се допаѓа ова.
  7. Elena1001

Elena1001 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2016
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    1.979
    Ќе добијат, можам јавна опклада да ставам.

На BlackNight, WildMk и tessie им се допаѓа ова.
  8. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.381
    Допаѓања:
    171.424
    Почнаа вицови за Фросе:)
    20201015_211015.jpg

На sj *O*, Waverly Raven, Bratot и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Vitaly

Vitaly Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2016
    Пораки:
    2.593
    Допаѓања:
    4.649
    Маж со здрав разум не би ни помислил да има секс, ниту да пише на друга доколку е во врска или доколку е женет и чека дете.. Оваа објава ќе биде третирана како кривично дело бидејќи живееме во банана држава. Очекуваш правда да има во држава која е водена од терористи? Оние кои се во собраниее убиваа наши роднини, татковци, пријатели во 2001. Од нив очекуваш правосудие? По муабетов не очекуваш ама ајде да кажам. Кога некој прекршува некакви правила во случајов уништува живот на неродено дете не постои никаква приватност за вакви дегенерици. Проблемот во овој систем е што луѓе кои згрешиле пред законот се третираат како сите други и истите правила важат за нив. Сосема погрешно. Ваквите дегенерици како и силувачи и педофили не би требале да имаат право на живот а не на приватност и збор.

На sj *O* и thelittle17 им се допаѓа ова.
  10. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.082
    Допаѓања:
    6.661
    Што е проблемот со сликата со задникот и за тоа е 21 век кој нема слика пратено со задник на некој дечко јас не познавам. И dirty talk...

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.973
    Допаѓања:
    177.982
    @Nausicaa август 2016 бев нападната од манијак. Во живо, не на фб. Случајот го пријавив во полиција каде ми беше изрично кажано дека не може да го категоризираат како сексуално вознемирување оти не сум му го видела патлакот. (facepalm) Без разлика што јас бегав од него, додека тој идеше по мене, тресеше глупости со раката меѓу нозе.
    @DAngel е во право.
    Типкава не само што не го избегнува разговорот и воопшто нема обид да го прекрати, туку и свесно го води оти точно знае за шансата што мачоменов си ја пробува. На неа и требаат прикаски за публицитет, точно знае што прави. Сексуално вознемирување не е во никој случај, не само по Македонски закон туку во ниеден друг.

И сега да не ви текне да ми се нафрлите дека го бранам говедото белосветско, напротив. Нему му се деси инстант карма. Некогаш, едноставно ќе си налеташ на погрешно место во вистинско време или во вистинско време на погрешно место и универзумот ќе зајде смеејќи. Типчето заслужува да гори во пеколот, почнувајќи од малото патлаче па дијагонално. Исто како што Фросинче заслужува да биде тужена, оти се стави на место на кадија, а требаше само да си остане надежен колумнист.

На sj *O*, Waverly Raven, Harper и 27 други им се допаѓа ова.
  12. Ambrosia

Ambrosia Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2020
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    1.799
    Се дури има вакви размислувања ќе има мажи што изневеруваат , и сите други ќе бидат виновни освен него, и таа што му враќала , па и сопругата - сигурно во неа е проблемот, не му исполнува некои желби таа па што да прави кутриот, мора да шврља на страна.

Ако не сакам нешто да сторам, никој не може да ми става зборови во уста.
    Никој не може да те испровоцира за да изневериш.
    Од прво пишување и вика дај број да ти кажам ЗОШТО сакам да се запознаеме.
    Да, сигурно ќе ја прашаше дали сакаат бфф да се.
    И се смее на тоа што очекува нејзиниот маж да и бил верен во 21 век.
    И после таа го наведувала.

На sj *O*, smooch, senza.parole и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.090
    :rofl:

121620527_10223579039334022_4656219648948435150_n.jpg

На sj *O*, Waverly Raven, smooch и 25 други им се допаѓа ова.
  14. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Дечково, мажулево, или како год да го наречам е типичен неизживеан мањак, очигледно, после само 1 месец со трудна жена до него, тој пишува по други, и бара да се видат или слушнат на телефон, одвратен!
    Друга работа е што ни оваа Фросина, не е некое цвеќе за мирисање, по сликите и разговорите, не требало вака јавно да бара внимание, можела само на жена му да и пише, да речеме.. Јас сум за ваквите како овој "дотичниов" да бидат откриани кај своите деца и жени дома! Се по заслуга!
    Ама, секогаш постои ама, пак ќе кажам Фросина, не требало лични разговори да објавува јавно, ако гледаме така и мене порано ми пишувале, а и на многу други жени од форумов, со сигурност тврдам, женети, па сега што ќе беше ако сите ги објавувавме вака јавно??

На sj *O*, ivance.., flawless. и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.697
    Допаѓања:
    79.854
    Нормално дека на никој нема да му е убаво да си го види јавно објавено она што приватно го напишал/споделил.

Точно е ова. Ама - ако пријателка сподели јавно нешто што сме и' довериле, ќе бидеме навредени, повредени, разликата е во тоа што ние со ништо не сме заслужиле тоа да се сподели и да не' коментираат сите јавно, а во ваков случај, Бога ми, заслужено му е на некој да биде објавен. И тој ќе сака во земја да пропадне, ама ако му е, кога можел да ,,се пушта". Само да не бидат оштетени други лица.

Значи, НЕ за споделување јавно на приватни разговори и слики, освен во некој ваков случај каде е заслужено оти нешто подло се прави зад грб. Добро ќе им дојде на таквите да ја сфатат грешката. Лекција.

Јас лично не би играла вака, ако решам да споделам, би споделила приватно со личноста што треба да знае. И мислам дека тоа е најдобриот и правилен начин. Уствари, уште подобро е да не возвраќаме и да прекинеме разговор кога гледаме каде води. Али ако некоја сака јавно да обелодени, ок. Е, ако имавме некој закон за ова па да беше забрането и казниво, тоа е веќе друго.

А конкретниов случај со Фросе и Стефан сите се согласуваме дека е лоша реализација.

Последна измена: 15 октомври 2020
    На sj *O*, BloodElf и Elena1001 им се допаѓа ова.
  16. Vitaly

Vitaly Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2016
    Пораки:
    2.593
    Допаѓања:
    4.649
    Зошто да не објавиш? Најголема казна е за тој да му го уништиш животот. Тоа и заслужува. После тоа незнам дали воопшто ќе му текне да земе телефон во раце а не да пишува на други жени.

На sj *O*, simoncelicius и thelittle17 им се допаѓа ова.
  17. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.481
    Допаѓања:
    172.309
    живи и здрави ке видеме
    јас само ова ке го кажам и ке застанам тука
    типката си има дијагноза психичка и нема да одговара за ништо
    сигурна информација е

Последна измена: 15 октомври 2020
  18. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.331
    Ама па од оваа паролава што кружи, "Поддршка за Стефан", ми се повраќа.... чунки "Black Lives Matter" работава :rofl:
    Абе ебате прост народ, ебате.

На sj *O*, kim.k, Harper и 24 други им се допаѓа ова.
  19. Vitaly

Vitaly Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2016
    Пораки:
    2.593
    Допаѓања:
    4.649
    Сериозно подршка или заебанција?

На tinka-mace и simoncelicius им се допаѓа ова.
  20. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.331
    Не ме чуди да е поддршка, искрено другар. Народов ко на тешка дрога да е :D

На sj *O*, thelittle17, raww и 6 други им се допаѓа ова.