Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Јавно објавување на приватни работи

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од KateKane, 14 октомври 2020.

1. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.472
    Допаѓања:
    114.864
    Еве јас како слободна ќе ти кажам. Започнувам муабет ако сум расположена, ако не не. Друго, ако ми тргне муабет скенирам профил, лесно се гледа дека е скриен, т.е. или дека е во врска или дека е женет. Отворено го прашувам, инсистриам на одговор. Би се зачудила не ни кријат. Изговори милион. Јас само културно, ако не иде бракот разведи се, јас да ти служам за ладење не мислам и иде на блок. Листата ми е охохо..
    Ако е слободен пишува од негов профил и тука веќе зависи како ќе се погоди хемијата. Многу знаат само убав муабет да направат, некои се простаци до бесвест. На тие таквите блок и адио.

Да се дополнам.. да ми се уклучи некој како оној каде има жена бремена има да го направам од ништо подолу, да не му текне уште еднаш.

На sj *O*, marlonbrando69, tina2018 и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Lifelive

Lifelive Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2019
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    771
    Ок, во ред. Сосема нормално.
    Прашањво го поставив бидејќи јас кажав и стојам на ставот дека ако не сум заинтересирана - игнорирам. И за тоа ме нападнаа дека тоа било ќутење, трпење итн итн. Затоа мене ме интересира како постапуваат они чим не треба да се "трпи"..

На jacqueline.s и GrimTheReaper им се допаѓа ова.
  3. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Еве и јас како мажена и прилично активна на социјалните мрежи (посебно на инстаграм скоро секој ден постирам слика) ќе пишам. Пораки добивам секојдневно, од оние што ме следат а јас не ги следам, стигаат во message requests, тие се случува и да не ги отворам со денови. Онака од непознат кога ми пише, игнорирам. Не ми се случило некој ептен да ме напнува, обично ако не вратиш, продолжуваат да лајкнуваат, па се повлекуваат. Некои што не се повлекле, сум ги ставила на блок и тоа е тоа. Али во глобала не сум се осетила сексуално нападната или загрозена на социјалните мрежи. Ни во реален живот, да бидам искрена.

На sj *O*, drugarka, mssuniquee и 6 други им се допаѓа ова.
  4. Lifelive

Lifelive Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2019
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    771
    Така е. Јас сум слободна ама истото го мислиме.

Ама се уште не добив одговор од оние кои за игнорирањето велат дека е трпење. И уште чекам одговор како треба да се постапи. Ај ќе си почекам. :D

5. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.472
    Допаѓања:
    114.864
    А ве види има дечки кои се срамежливи во живо да ти пријдат, па вака им е полесно да стапат во контакт. Ама има и дегени..

На sj *O*, marlonbrando69, tessie и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Lifelive

Lifelive Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2019
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    771
    Ок тоа. Ама јас совет побарав. :)

7. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.082
    Допаѓања:
    6.661
    Мажиште го направија Стефан а Фроса курва оо еднаквост оди неможеме да те стасаме...

На sj *O*, Traveler91, Konfetka и 6 други им се допаѓа ова.
  8. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.654
    Допаѓања:
    22.350
    Јас сум пресреќна шо четот со задникот е фејк, пак се осеќам достаточно природно лепа и згодна а перфекции се дело на фотошопирана Гугл галерија.:bandit:

На Orthophill и jacqueline.s им се допаѓа ова.
  9. zocci

zocci Активен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2020
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Бидете сигурно дека не е фејк. Ако проверите на пазар5 групата ќе проверите дека и она ја има таму како членка. Сеа ме мрзи да ставам слики ама проверете и сами...

Типкава желна за внимание си ја постигна целта, понатаму со тоа внимание ќе си го користи како што сака дали со видео влогови правење, дали со статии, дали со веб страници небитно. Нешто копија на ИнаМногуФина ама од алиекспрес.

Ве манипулира како ќе ви текне, ставала лажни слики од одмор дека наводно е во Корчула со превземени слики од инстаграм. Уште што нема фејк кај неа...

Нејзината намера и е внимание, лајкови и популарност. Доколку и било намерате да помогне на жената да виде каков "ѓубре морков швалер" има за маж можело е само да ја контактира и да и ги покаже сликите и завршена работаа...

Замислите се сеа сите на местото на жената, бремена и потценета оти таков и се погодил мажот, и за тоа да знае цела Македонија...

10. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Супер.
    Ќе може и таа да тужи :inlove:

На sj *O*, ane.bella, marlonbrando69 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.778
    Допаѓања:
    53.169
    Инаку, жена му прво го оставила, па му се вратила нели заради детето.. Нејзините се против да му се врати..

На sj *O*, ane.bella, Mantub и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Па боље да расте без татко него со таков пичкопатеник.
    Тој шо варал еднаш ќе вара и уште еднаш.
    Ако чивијата е длабоко забраздена нема назад

На Leat, tinka-mace, sj *O* и 12 други им се допаѓа ова.
  13. zocci

zocci Активен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2020
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Е многу убаво размислуваш дете уште не родено а веќе без семејство да расте.. А зошто затоа што овој со ножичката на рака со долниот мозок разменил неколку пораки со оваа "јаката риба"

Ова ако не му биде лекција и ако не му дојде паметот, никогаш нема да му дојде. А и сеа најпаметно да си се средат, да му дојде паметот да ја тужат оваа што ги објавила на фејсбук.

Има да и земат едно 10.000 евра... Да си купат ауто, да си средат куќа/стан... Оваа нема да може корчула ни на инстаграм да ја виде :D

14. mode-kristina

mode-kristina Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2014
    Пораки:
    1.155
    Допаѓања:
    4.092
    Ако денес тој и' пишал на Фроска, утре може на друга да и' пише. Многу жени остануваат и со насилни сопрузи само заради децата, не само со неверни.

На Leat, sj *O*, Annath и 3 други им се допаѓа ова.
  15. orevokrsacka

orevokrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    2.468
    Допаѓања:
    8.568
    Јавно објавување приватни работи - на западу ништо ново. Буквално.
    Пред некој ден го гледав новиот биографски филм за Марија Кири. Се нашла во слична ситуација, еве пред повеќе од сто години.
    Имено, Марија започнува врска со пријателот и колега на нејзиниот (тогаш веќе покоен) сопруг. Арно ама, типов е женет. Во еден момент сопругава дознава за нивната врска, ги наоѓа љубовните писма што си ги испраќале гулапчињава, а кои биле полни со експлицитни и сочни сексуални елементи и - мртва ладна ги објавува во весник. Скандал невиден!
    Госпоѓава хемичарка станува предмет на исмевање, осуда, бес, до скандирање на најпогрдни зборови пред нејзината куќа, притисок да ја напушти Франција...
    Епилогот? Госпоѓа Кири издржува храбро, останува да живее и работи во Париз иако репутацијата и отиде надоле, неверниот Леси ја прекина врската со Марија и се врати кај жена му, а госпоѓава сопруга веројатно излезе победник. Успеа да ги понижи и засрами двајцава познати интелектуалци и да ги натера да се почувствуваат мизерно како што таа се чувствувала, и решава да остане во брак веројатно зошто ја постигнала целта - ја победила моќната соперничка и му покажала на сопругот кај му е местото одржувајќи му животна лекција. Сигурно ја запамтил за цел живот.
    Не правам паралела со овој случај, само сакав да кажам дека природата на луѓето е иста и сега и порано, само улогите се менуваат.

На tessie и Orthophill им се допаѓа ова.
  16. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2016
    Пораки:
    2.417
    Допаѓања:
    34.776
    Стефче ти ли си? :?: :D

На Leat, sj *O*, ane.bella и 12 други им се допаѓа ова.
  17. zocci

zocci Активен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2020
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Не жал ми е што ќе те разочарам. Никогаш не би бил како тој стефчо морковот со ножиците на раце

Проблемо е што ние сме и далеко од западот 50 години и сме мала педа земја... Неможеш западот да го споредуваш со овде и со нашиов менталитет.

18. Snowflake97

Snowflake97 Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2018
    Пораки:
    2.280
    Допаѓања:
    9.105
    После овој скандал не верувам дека пак ќе се осуди да пише на некоја друга.

На sj *O* и mode-kristina им се допаѓа ова.
  19. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.654
    Допаѓања:
    22.350
    Тууу, ја од мајкини јадења тазе попраена, па скријте мајку му, утешете ме малку.;(

20. zocci

zocci Активен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2020
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Епа мене тоа и ми е зборот, значи сеа после ваков скандал ако не се опамете никогаш нема да се опамете :D А и греота е така неродено дете да живее без семејство само ради едни обични пораки испишани од долниот мозок...

А тоа што бирате вие жените насилници за мажи е и ваш проблем, треба очите да си ги отварате со кој што започнувате семејство и е сосеме различно со ова.