Форумџика на годината

Јавно објавување на приватни работи

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од KateKane, 14 октомври 2020.

1. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.267
    Шо не мислел 'мажов' дека може да му се распадни бракот?
    Да де... жртвите се виновни ако им се погоди насилник.

Многу паметен бе ти?

На Leat, sj *O*, Purplelilac и 11 други им се допаѓа ова.
  2. zocci

zocci Активен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2020
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Бре само ради неколку случаеви во државата за насилство кај жените и неверства вие ги направивте сите мажи исти, насилници и курвари..... Епа кој ви е крив што не отварате очи кога стапувате во брак?

Тоа што и не мислел дека ќе им се распадне бракот додека пишувал пораки можеби му било некоја слабост или што знам... Толку му бил IQто жена му требала од почеток да процени и по тетоважата со ножици на рацете... Мислам кој нормален маж би ставил тетоважа со ножица на рака? Свашта...И јас колку тетоважи ги имам ама да ставам ножици/глупости на раци... Тоа најбизерно и гејски е ми е...

3. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.267
    Море дикхед!
    Ти да не мислиш одма ќе знаеш ако некој е насилник?
    Дури да ти текни со кој си имаш работа, ојде јабана.

Не туку кажвај за работи што не ги разбираш.
    Може?

На Leat, sj *O*, ane.bella и 6 други им се допаѓа ова.
  4. zocci

zocci Активен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2020
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Бре бре јаките фаминистки... а тоа што вие жените ги варате мажите за тоа никому ништо? И што имате на работно место по неколку телефони за вашите швалери никому ништо.. Абре ајде на кого тие муабети на социјалните се правете поштени а во живо партали правете како таа вашата фросе.

5. Snowflake97

Snowflake97 Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2018
    Пораки:
    2.280
    Допаѓања:
    9.107
    Па бербер е, затоа има ножици ставено. Иако не сум приметила

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  6. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.267
    Немам јас швалери, ебачи имам.

На sj *O*, deskarada, Mantub и 2 други им се допаѓа ова.
  7. zocci

zocci Активен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2020
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Значи треба сите бербери да стават ножици тетоважи на раците ? :D
    Супер продолжи да си дискутираш со поштените муабети овде и да се правеш како поштена жена по социјалните мрежи со тие најмалку 5-10 ебачи. Него кажи се сликаш и чекираш по јавните вециња во кафичите за на инстаграм додека те частат низ рестораните/кафичите ебачите твој ?

8. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.994
    Батали фАминизам и швалери, научи правопис.
    Вараат и тие и тие. Точни проценти сега да ваѓаме, не можеме, а не е ни потребно, што е и поентата на целата тема - јавно објавување на приватни работи.
    За швалерисување и неверства има други теми. Пофрустрирај се малку таму дури не те банирале.

На sj *O*, Purplelilac, Billy Idol и 4 други им се допаѓа ова.
  9. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.267
    Никој не ме части.
    И не сум 'непоштена'.

Ти си глуп ко точак.
    Ти е криво оти никоја не сака со тебе да има секс, затоа дробиш тука попара.

На Leat, sj *O*, tinka-mace и 6 други им се допаѓа ова.
  10. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.688
    Допаѓања:
    39.784
    Неколку случаи на насилство? Ај те молам имај допир со реалноста.

На sj *O*, Purplelilac, *Amethyst* и 3 други им се допаѓа ова.
  11. zocci

zocci Активен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2020
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Такви како тебе поштени малку сум ги возил на водно и малку сум ги частил по ресторани додека ми се сликале во колата и се чекирале по рестораните.

Остани си таква поштена и секое добро, нема што повеќе да дискутирам.

12. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.267
    И шо ако се чекирале?
    Шо си ги носел ко не си сакал да се чекираат?

И да не мислиш дека ти си многу 'поштен'?
    Колку се тие 'непоштени', толку си и ти.
    Сенкир само тебе ти е убо да имаш секс, ние оти сме жени мислиш не уживаме?

Бери си за тебе гајле како се однесуваш, не за другите.

На Leat, sj *O*, *Amethyst* и 12 други им се допаѓа ова.
  13. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.374
    Па убаво размислувам.Ја на таков не би се вратила.
    Башка и нејзините ако ја поддржуваат значи има помош на почетокот дур да се снајде.
    Колку самохрани родители има у светот па никому ништо.
    Он да се секирал за детето немаше да ѝ го направи тоа на жената.
    Копук одвратен.А настрана што жена му за него е авион.И убава и слатка, а овој костур на батерии
    @zocci научи се да збориш прво на македонски ко шо треба па продавај муда за бубрези.
    Голем курац ако си качил некоја у кола и се сликала.Башка сам бираш со каква ќе искочиш.Ако ти се лепат такви ,,поштени” или добра овца за стрижење или освен пари и к** немаш шо друго да им пружиш имбецилу еден пропднат.
    Све дур има вакви ко тебе ќе има и ,,поштени”
    Сиктер

На sj *O*, *Amethyst*, Traveler91 и 8 други им се допаѓа ова.
  14. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Again, уопште не е ваша работа што ќе прави сопругава со неверниов сопруг, би ве замолила да не ја спомнувате повеќе и модераторите да ги избришат мислењата

На sj *O*, Purplelilac, Traveler91 и 11 други им се допаѓа ова.
  15. tatjanasakalieva

tatjanasakalieva Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    506
    Допаѓања:
    832
    Факт е дека има секакви машки што пишуваат вака приватни пораки било на фб или инстаграм , но тоа и се нема десено само на девојкава. Значи најкултурно одбиј го и ај чао. Ова што го направила е катастрофално.

На sj *O*, BloodElf, FRANCUZINOT и 3 други им се допаѓа ова.
  16. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Преполн ми е фб со понуди за пријателство од старо до младо и немам намера да им стиснам accept, сите ми стојат така за друг пат да не мора повторно да ме замараат.
    Ко помала налетав на верен дечко, немав појма дека е верен нели, слики нема, тагови нема, никаков знак нема. Случајно уз муабет со заеднички познаник разбрав дека е верен и дека истата таа девојка студирала на ист факултет. За да не дознаеше женска му, фино лепо му пишав да си признае, врти сучи некако си призна и му реков дека доколку нешто се дознае или ме замеша во нешто, целиот чат ќе му и го пратам на женска му. Ме блокна. Фала ми олесна.
    Еднаш не научив дека профил без многу слики е сумлив и втор пат се заебав. Женет со две деца.
    Филмови ау, и божем сме пар, дури и другарите го прикриваа. Седам на кафе и се фалам со новиот ми дечко, кога другар ми како од пушка ми кажа абе нормална си ли ти, сакаш брак да му растуриш. Божее мили, нешто се заплеткавме мислев сака да ми расипе, кога на тел ми покажа слики од свадба, две деца и испадна жената да му е другарка на другар ми. Леле, ми идеше да си репетирам пиштол.
    Уствари типот сите слики ги сокрил и жена му веќе долго време ја лажел. Му пишувам порака си се заебал ти со мене за век навека, кога почна да ме моли, да не кажувам и си призна трето на пат идело.Но тоа не е се...типот не ме оставаше на мира, почна да блада, да збори дека не се сакале и на крај луѓе жена му ме адна.
    Господе, си реков бегај додека има шанса, го блокнав и него и неа и нека си ги решаваат проблемите сами. Јас брак да расипам никому не сакам, а уште помалку деца без татко да оставам.
    После другар ми ми кажа дека не му е прв пат и дека само му простува она, развод не му дава. Ми е гајле реков со тој човек работа не сакам да имам.
    Сега пред два дена, типот повторно ме додаде на фб, си направил нов профил. Не сакам да бидам Фросе 2 и да пуштам по инбокси на луѓе чатови од нивните мажиња, секој си знае со кого си стапнува во брак. Не е самооо гордо омажи се,трпи го и ќути си.

Затоа сметам дека секоја преписка и вакви работи не мора цела Мкд да се сити, како Стефчо има многу и тоа нема да смени ништо.

На sj *O*, Konfetka, *Amethyst* и 5 други им се допаѓа ова.
  17. magnolija09

magnolija09 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2020
    Пораки:
    1.143
    Допаѓања:
    857
    nema nisto pobedno i pomizerno od javno objavuvanje na privatni poraki pa duri i razgovor vo 4 oci ,raboti sto nekomu si gi kazal da gi kaze na 3-ti lica, bez ogled koja e pricinata
    bedni luge dr zbor za takvite nemam
    a konkretno za taa licnost za greota , zelna za vnimanie ..ako imas problem so maltretiranje se znae kade se prijavuva

На referentka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.753
    Допаѓања:
    9.294
    Приватни работи? Што приватно можеш да имаш со некој што не го ни познаваш, ти се обраќа на нет и ти пишува глупости....

Не требало жена му лично да ја посочува со потсмев, сепак таа со неа не фатила работа, ама тоа е, уште една реакција својствена за прост и невоспитан народ....а другото што му го стори нему и е на место. Тоа што на повеќето им е испод чест да се занимаваат со маќедонцки ропаци на нет, не значи дека некои не уживаат да се расправаат и докажуваат. Сам си го барал.

Ставот дека таа е во право ми е чисто објективен зашто настрана од ова, ни за неа немам убаво мислење, од оние е кои мислат дека најголема доблест претставува да плескаш во фаца, на околу 40 год.... мислев претежно тинејџери се во тој фазон “без влакна на јазик“. Ем шо ова го направи за внимание.... ама ако, од негде мора да се почне.

На sj *O*, Traveler91 и tinka-mace им се допаѓа ова.
  19. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    622
    Фросе не ја избвади ,,модата,, дека женети мажи се додворуваат или ајде бараат секс. Да и бил некој интересен лик на Фросе можеби и ќе си излезела, ќе си поминела убаво, па ќе имала афера со тој некој си друг. Па ќе поминувала агонија во плачење по него и слично.
    Освен желба за извесна ,,популарност,, а општеството ни е такво труло па со вакви глупости се стекнува популарност, јас не гледам ништо.
    Со самото прашање ,,ти се е.е,,? таа го наведува на тоа што следи. А и со реферати пишување. Ако видела дека е женет. Му пишува дечко женет сте и чао пријатно блок.
    Во приказнава двајца идиоти Фросина и Стефан повредија жена која ниту најмалку е виновна, сопругата на Стефан. Фросина нема деца, па од тука не знае како е да се биде мајка. Дека можела од стрес сопругата негова да го побаци бебето. Негде прочитав па што не мислел тој. Тој Стефан можеби и немало да излезе само си барал забава на социјалните мрежи после напорен ден, ама ете Фросе направи драми.

На edna_malecka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.267
    Доста те со то: “Таа го наведе муабетот.“
    Не го наведе таа, туку само го 'натера' да признае што мисли.

Ако неќел, немало да рече дека сака.

Се жените-Џезабелите-Вавилонските курви се криви за однесувањето на мажите.

До кога со таа селф хејтинг реторика?

На Leat, sj *O*, Konfetka и 9 други им се допаѓа ова.