340 денари од аптека. Ја имам држано диетава само 4 дена ама не е за тие што имаат проблеми со желудникот. За сите останати добра е и зависи од метаболизмот на човекот може да ослабиш и до 8 кила за 10 дена
Ја пробав пред неколку год.и мислам дека еднинствената придобивка е тоа што си направив детоксцикација на организмот 7 дневна! малце ослабев,да момнетално се гледаа некои резултати но не преголеми,а потоа си ги вратив килограмите..мора многу да се внимава потоа затоа што може дупло да ти се врати тежината! среќа кај мене не се деси така..ама дојдов до истата тежина како и пред тоа!
ДЕЧКИ ОВА Е СУПЕР ДЕНЕС МИ Е ЧЕТВРТИ ДЕН И БАШ Е ЕФИКАСНО МАЛКУ Е ТЕШКО АМА СЕ НАВИКНУВАШ ПОДОБРО МАКА СО ОВА 10 ДЕНА ОДКОЛКУ НАЈМАЛКУ 2 МЕСЕЦИ СО ДРУГА ДИЕТА ЗА 10 КИЛА ПОЗЗ ВРЕДИ ДА СЕ ПРОБА
ПА 7 8 И СТВАРНО СЕ ПОЗНАВА ПОСЛЕ ТОА НЕМАШ АПЕТИТ И ВИСТИНА Е ТОА ДЕКА ПОСЛЕ ТОА СЕ ВРАКААТ ШТО Е И НОРМАЛНО КОГА ЗИ ЗИВЕЕЛ САМО НА ВОДА НО НЕ Е СТАРШНО ПОСЛЕ ТОА НЕМАШ АПЕТИТ КЕ СЕ НАВИКНЕШ И МИСЛАМ ДЕКА ПОСЛЕ ТОА НЕМА НИКОГАШ ДА ТИ СЕ ЈАДЕ СЕГА САКАМ ПАК ДА ПОЧНАМ МОЖЕБИ ОВОЈ ПАТ НЕМА ТОЛКУ РИГОРОЗНО КЕ КАСНУВАМ ПО НЕСТО НА ДЕН ЛУБЕНИЦА ,КРАСТАВИЦА ПОСЛЕ 7 8 ДЕНА НЕКОЕ ЈАЈЦЕ ПА НЕКОЈ ДЕН МЕСО ИЗДРЖЛИВО Е САМО СТО ПАК КЕ ПОЧНАМ ОД ПОЧЕТОК А ПРВИТЕ 2 3 ДЕНА СЕ ТЕШКИ .... ПОЗЗЗ
ПА ПРВИОТ ПАТ НЕ СЕ ДО ОСМИОТ ДЕН АМА СЕГА КОГА ПОЧНАВ ВТОР ПАТ СИ ПИЈАМ И ТОА ПО ЕДНО ПА И ДВЕ ДЕНЕС БЕЗ ШЕКЕР САМО .ОВОЈ ПАТ И ОВОШЈЕ СИ ЈАДАМ И ТОА НЕКОЛКУ ПАТИ НА ДЕН ЛУБЕНИЦА ИСТИ СЕ РЕЗУЛТАТИТЕ И НЕ ЧУВСТВУВАМ ГЛАД ПОЛЕСНО МИ Е ЗОШТО Е ЕПТЕН ЖЕШКО ...ПОЗЗ
а за 10 дена ослабе 10 кг?? те факаше некоја криза или не, многу ми е чудно како за толку малку време се ослабува толку кг .....фала ти баш ке пробам од утре почнувам, а вежбаше нешто?
Не да ме фаќаше криза, ме држеше цело време кризата ,мислам дека издржав не повеќе од 2 дена, може подоцна организмот се навикнува на нејадење, не јади 2 дена пиј само вода третиот ден натаму нема да чуствуваш глад, а сирупот и не заситува нешто баш. Тоа беше пред околу 6 години кога го купив не знам што сум мислела глупост невидена
ГЛУПОСТ НЕ БИ РЕКЛА ! КРИЗАСЕКАКО КЕ ИМА КАКО И КАЈ СЕКОЈА ДИЕТА ЗАТОА ТИ ВИКАМ ПОДОБРО ВО ДЕНОТ ДА СИ КАСНЕШ 1,2 КРАСТАВИЦИ И НЕКОЕ ПАРЧЕ ЛУБЕНИЦА ЗНАМ СПРОТИВНО Е ОД ПРАВИЛАТА АМА ПОДОБРО Е ОДКОЛКУ ДА СЕ ОТКАЖЕШ .НАЈДОБРО ПОЧНИ ВИКЕНД ИЛИ КОГА СИ СЛОБОДНА ...ПОЧНИ НЕМА ДА СЕ КАЕШ КАКО ВИКААТ ЦЕЛТАСРЕДСТВАТА ГИ ОПРАВДУВА .....ПОЗЗЗ
Слободно пиј си кафе колку што сакаш,јас ја држев одамна ,за 10 дена спуштив 10 кг.Точно дека првите 2-3 дена се „потешки“ама повеќе е на психичка база.Кафе си пиев колку што имав потреба,а ѓумбирот чуда прави-циркулација до максимум,желба за секс до таван. Само напред
А добро од едно шишенце јаворов сируп од прилика колку може да се ослабе ??? сигурно неможе да се поминат 10 дена со едно шише ?