Јаворов сируп

Discussion in 'Диети' started by Nice.girl, Mar 1, 2010.

1. dorjanka

dorjanka Истакнат член

;( ;( ;( ;( ;( како може без ништо др само сируп па мислам без кафе и овошје ке пукнам,кафето го пијам без шекер а од овошје само лубеница,праски и грозје дали можеееееееее плис кажете дека може зошто мене ми требаат некои 5-6 кил одприлика не повеке

2. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Кафе можеш без шеќер и чај исто,овошје не,ама мислам дека лубеница не би било проблем,само вода е како сок ќе му дојде.

3. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

За жал не смееш овошје дури ни лубеница не смееш. Ако ти требаат 5 6 кила ај земи едно парче лубеница. ;) Ах оваа диета еднаш ја држав и никогаш повеке помакотрпно нешто немам видено. Заради тие неколку килограми желудникот уште не можам да го оздравам

4. interistka

interistka Истакнат член

СМЕЕШ СЕКАКО ЛУБЕНИЦА ДУРИ ЈАС БИ РЕКЛА ОБАВЕЗНО И КРАСТАВИЦА И НЕМА ДА ТИ БИДЕ ТЕШКО КОГА КЕ ПОЧНЕШ ДА ЈАДЕШ........ЈАС ДВА ПАТИ ЈА ДРЖЕВ И ИСТ ЕФЕКТ ИМА И АКО ЈАДЕС ЛУБЕНИЦА И КРАСТАВИЦА И АКО НЕ САМО КОГА ГИ ЈАДЕШ ОВИЕ ПО ЛЕСНО КЕ ИЗДРЖИШ И ПО ТРЕТМАНОТ ПО ЛЕСНО КЕ ТИ БИДЕ .........ПОЗЗЗ

5. GaY.bOy

GaY.bOy Истакнат член

И јас, да се пофала, од денес започнав со оваа сируп-диета и моментално сум во невидено голема криза хххх :D меѓутоа што и да е, нема никако да се откажам.. Нмв, мое прашање е дали смеам кафе да пијам и колку на ден и дали има проблем и цигари ако се пуши? :)

6. interistka

interistka Истакнат член

МОЖЕ И КАФЕ АМА БЕЗ ШЕКЕР АЦИГАРИТЕ КЕ ТИ СМЕТААТ КЕ ТИ СЕ ВРТИ АМА КАКО САКАШ СЕПАК КАСНИ НЕКОЈА КРАСТАВИЧКА

7. soncicko

soncicko Истакнат член

kolku sto svativ 3 pat ja drzis dietata gi vrakas kilogramite?
    za kolku vreme se vrakaat?

8. angel92

angel92 Популарен член

Јаворов сируп се користи само за една намена :)

Фала ви девојки, незнаев дека и во Македонија има ваков сируп :)

9. interistka

interistka Истакнат член

не трипати два на раздалеценос епа да ке вратиш нешто затоа што од вода идеш на храна .ама најмногу 2 3 ...поззз

10. GaY.bOy

GaY.bOy Истакнат член

Денес ми е 7 ден откако ја држам диетата и вагата покажува дека 9 килограми сум помалку! (шо е многу голем успех за мене) Но, сега ме измачува тоа што иако ослабив 9 кг, сепак тоа воопшто не се познава на мене :( Не дека не се познава, ама скоро е незабележително :'( Дали можи некој да ми кажи зошто е така и што да правам? Инаку сега имам 131 килограми од минатите 140 :P :$

11. interistka

interistka Истакнат член

па треба уште когане се познава но после десет дена премини на некоја друга диета устваринеколку дена само овошје пишуваше таму ....па супа ке ослабеш и повеке и после иди само така лесна храна овошје зеленчук ...

12. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Немој да се лажете и да фрлате пари по вакви апсурдности. Од мое лично искуство, за жал, тврдам дека трудот е убитачен, а резултатот исто така. Килограмите се враќаат со брзина на светлината, јо-јо ефект за само една недела, загарантирано. Нема никаква магична состојка во истиот, нема ниту голема енергетска вредност, истиот минимален ефект можете да го постигнете и со мед или некоја друга замена со висок гликемиски индекс. Тортури никогаш непреболени и фобија од истиот, само додека не се изгориш сама, убедена си дека ти си таа вистинска личност на која ќе и делува и ќе влезе во гинис со најмногу симнати килограми.

Едит. Lady97 нема лош вкус, но прочитај го моето мислење уште еднаш и прочепкај по гугл, не за губењето килограми во рапиден период, туку за килограмите од после.

да ми го прочитаат мислењето дистрибутерите на волшепството, лапам бан 100% :D

13. Lady97

Lady97 Популарен член

го имам дома,го добив на подарок во стаклено шишенце во форма на лист од јавор убаво изгледа така не се осмелувам да го пробам..каков му е вкусот?! да го пробам или..? :?:

14. GaY.bOy

GaY.bOy Истакнат член

Ако си упорна и во тешка состоја (дебела xD) те советувам дека вреди да се проба! Ама е многу тешко првите дена да знаеш! :)))

15. GaY.bOy

GaY.bOy Истакнат член

Да, знам дека после треба на диета да бидам! Размислувам сабота и недела само супи ова она да јадам (оти в петок конечно сум готов со диетава), а од понеделник да ја држам диетата на Жан Митрев! Мислам дека и таа добро ќе ми делува во однос на килограмите, или се лажам? :)

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Муабетов за јаворов сируп го правев пред година дена тука и така ми остана.Сега скоро,стрина ми се нафати да ја држи мушки и фати гастрит.Јаворов сируп диета,жив фејл.

17. Gea

Gea Популарен член

Не би препорачала на никого да пие јаворов сируп за ослабнување.И јас бев една од многутте кои сакаа ефективна краткорочна диета.Го купив,растворував,цедев лимони,ставав ѓумбир и голтав цел божји ден, се до шестиот.Одеднаш почувствував како ми трнат рацете и свесно паѓав во несвест!Мислев дека ќе умрам.Бев преморена,исцрпена, прегладнета.За да може организмот правилно да функционира му треба храна.А уште замислете каков ефект ќе постигнете на овие тропски горештини.Во ред е да сакате да ослабнете и да изгледате убаво, но не по секоја цена.

18. interistka

interistka Истакнат член

точно дека тешко е на пеколов но ако мечиташ малку погоре јас кажувам од искуство дека треба да да се касне краставица лубеница идодавам ОБАВЕЗНО јас два пати ја држев летово и жива сум плус не ми е ништо ,честитки за дечкото што до сега ослабел 9 јас 7 до 8 двата пати .............поззз

asa and GaY.bOy like this.
  19. NB86

NB86 Истакнат член

Јас едвај издржав со овој сируп 7 дена, мн ми се јадеше и ми се вртеше.

20. asa

asa Истакнат член

Јас сакам да ја пробам диетава. За тие што ја пробале дали може да се спортува за време на диетата?