Devojki a dali bi imal efekti dokolku se koristi na pr.kako zamena za obrok samo,na pr dokolku bi piela javorov sirup zaedno so limonovata dieta za dorucek i vecera a za rucek bi imala obrok.... bidejki ne znam dali ke izdrzam a sakam da go kupam sakam da oslabnam 5-6 kg... )))
Ухуууууууу, девојки, јас да се пофалам, точно 5 дена бев на јаворов сируп и ослобнав 3 кг!!!!!! Ама многу е ригорозна, нисто друго не сум ставила во уста освен сирупот, направен според пропишаниот рецепт, и ми беше мачно и ме фаќаа кризи, ама издржав, карактер бе (уште еднаш да си се пофалам). Сабајлево не можев веќе, дали дека претходно си зацртав дека ќе биде само 5 дена, сабајлево каснав малку, сосема малку, желудникот не прима повеќе, се надевам дека се научив да го регулирам апетитот понатаму.
20 дена ? НЕМА ШАНСИ мислам да издржиш најмногу 10 дена треба а ако е се по планот ке ослабеш 10 кила.
Девојки ми се потрошија лимоните, а никаде по продавнициве неможам да најдам, за денес дали е океј да си растворам со две лажици сок од портокал?
ај ако можи кажетеми точно како го приготвувате зошто од утре стартувам и јас си го набавив сега од маркет 348 ден. се надевам дека ќе ми дејствува зошто имам некаде вишок 10кг.а можда и повеќе ама да симнам 10 ке бидам пресреќна и уште ова се забележува кога ке ослабиш?во обем во колкови зошто критичното ми е баш таму pozz
ставаш 2 лажици од сирупот и 2 лажици цеден лимон во 300милилитри вода и маку лут пипер можеш и во шише да си раствориш поголема количина и пи само дуплирај ги состојките пример за литар и 800милилитри стави 12 лазжици сируп или 10 можеш исто толку лимон и луто и готово .........ти посакувам успех и ке се познава кога ке ги снема килограмите ....позз
ТЕШКО!! Ама ке издржам па што сака нека биди Денес не испив ни 1л.од сирупот неможев и го пиев бев лут пипер зошто мислам дека така нема да можам да го пијам утре ќе пробам малце да ставам...
Јас го пиев, но испив само едно шишенце а требаше 3 или 4 мислам за тие 10 дена А дали имав резултати незнам не приметив Ама сега се мислам пак да го почнам
девојки како напредувате со диетата? мене многу ми е теско посебно навецер ама морам да издрзам викендов некако не се придрзував до диетата ама од денес пак поцнав строго. поззззз до сите
Исто и јас не се придржував баш од утре почнувам пак строго издржав 3 дена само со сирупот ама мн тешко ми беше и за ручек јадев само салата и мн вода пијам a леб немам во уста ставено веќе 4 дена..од утре мора пак строго да биди
А девојки по колку количински од растворот пиете во текот на еден ден? Јас да има како ке испијам 3-4 литра во еден ден По колку од се ставате за една чаша, јас по 2 лажици од сирупот и лимонот во 200мл вода и една лажица гумбир
ме интересира дали јаворовиот сируп помага во слабеењето или......... оти ако нема никакво дејство тогас мози и само вода да пиес по две литра на ден
Јас како што знам , помага. Можеби поради тоа што ти го одзема чувството на глад кога го пиеш, а ако се пие само вода тоа чувство не минува. Демек го заситува организамот бидејки е во комбинација со лимон и со гумбир
DEVOJKIIIII jas ja drzev dietata so javorov sirup,demek mnogu efektivno se slabee(normalno koa nisto ne jades) i plus organizmot se procistuva od naslagi koi se talozele so godini vo nas... posto dietava pocnale i tuka kaj sto jas ziveam vo Germanija od Stiftung Warentest (tamu se testira kvalitetot na proizvodite i red dr raboti)napravija ispituvanje koa neodamna izleze deka nema vrska so procistuvanjeto,javoroviot sirup nema sansi toa da go postigne a naprotiv vo organizmot se stvarrat strasni kiselini koi se stetni po zdravjeto posebno kaj onie koi nemaat mnogu kg visok. jas ja prekinav dietata pa vie kako sakate...oslabev 3 kg za 3 dena am pak gi vrativ
Девојки дали да го правам растворот со ѓумбир или со чили ??? Планирам од денес да ја држам, но сакам да ослабам до одморот. Е сега сакам да ве праша, нормално таму дека ќе се пие алкохол, но ако не конзумирам тешка и мрсна храна туку само овошје и зеленчук , пропратено со алкохол мислите ли дека ќе ги вратам килограмите ??
5 дена е краток период,од тие 3 кг што си ослабнала ,2 кг ти отишле на чистење на цревата. Кај 5 дена си држела ,држи уште 5-6 дена,дај му време на салото да почне да се топи. И после тоа,нормално треба да внимаваш што ќе јадеш,а не ајдеее-кркај....
и јас сум веке 3ти ден и планирам да ја држим 16дена вкупно ке биде тешко знам ама мора да успеам а потоа ке продолжам на друга помалце строга ако издржам ке ви пишам колку сум ослабната иначе јас го пијам со чиле и само 6 чаши и тоа одвај затоашто ми е одвратно и плус 2до 3кг вода зависи кога како ми се пие поздрав до сите кој сте на диетава и гледајте да издржите