Го купив од Бако во Охрид, ама го има и во маркети и продавници за здрава исхрана беше 420 денари. цедам пола лимон, 250мл вода, 2лажци јаворов сируп и некогаш клавам малку црвен пипер за метаболизам. Тоа е 1 смеса, кога ке ти се пријаде пак си правиш и така не чувствуваш пореба за друга храна наситен си.
се извинувам ја вака офф топик сум но на шо има вкус ова сирупов? Пошо ја сум малку гадлива на вкусови и на тешки миризби
јас денеска почнувам со сирупов,па да видиме. барем 5 килограми да ослабам ќе бидам презадоволна.не ми треба многу дека висока сум 175 а имам 68 кг. ама некако се осеќам подуено ,највеќе кај гушата ме нервира и спојлерите.
Да ама одамна го купив и веќе од 2015 му е изминат рокот, ама сепак мислам ништо не му е сепак природен е.
Devojki sakam da prasam so ovoj javorov sirup za dirucek smeam da jadam ovesna kasa. Se izvinivam za tekstot na latinica od tel pisuvam
Не смееш никаква храна да внесуваш. Ама ако не можеш да издржиш комбинирај но да не биде многу калорично и по можност течно како каша, супа...
Koj saka da ja pravi dietava so mene ? jas mozam da izdrzam ja drzev minata godina no imav i eden obrok vo tekot na denot i oslabnav za 15 dena okolu 7-8kg prvite 4,5 dena piev mnogo bravo sokovi i obrokot sto go imav ednas dnevno bese (2-3kompira ,casa oriz, dietalni makaroni porcija ) i pesacev okolu 1ipol saat dnevno ... I ? koj e spremen ? ☆
JAS KE POCNAM OD ZADUTRE ZATOA STO ZIVEAM VO GERMANIJA MAZENA SUM ZA GERMANEC I KE GO ISPOCITUVAM I KE GO SLAVIME BOZIK UTRE ,NOVA GODINA NE JA SLAVAM A ZA NASIOT BOZIK KE BIDAM ZAVRSENA SO TIE 10 DENA I OD NASIOT BOZIK DO 15TI JANUAR KE JADAM SAMO POSNO PA POSLE POLEKA POLEKA KE POCNAM SO MESANJE NA HRANA I DEKA TUKA E MNOGO LADNO I NE MI SE ISKACA OD DOMA SI KUPIV LENTA ZA PESACENJE I TRCANJE I KE PRAVAM I STOMACNI I NEKOI VEZBI DOMA DO 1FEBRUAR MORAM DA SUM - 15 -17 KG . ZNAM DEKA KE USPEAM 10DENA IMAM VOLJA I KE USPEAM ...
Колку што знам таа диета со јаворов сируп е да не јадеш ништо да го пиеш само него...а пошо рече девојката трчање секој ден по неколку км ( а со оваа диета немаш толку енергија) се збунив...мислиме на истата или..?
Диетата со јаворов сируп е да се испие 6 до 12 чаши дневно! Феминки дали може да ги споделите своите искуства? Колку чаши ви беа доволни дневно и колку шишенца од прилика се трошат за 10 дена? Благодарам.....