Јас го почнавденес 3 чаши имам испиено и искрено не ми се јаде нешто ама ќе видиме утре задутре како ќе биде
Се пие 10дена само јаворов сируп растворен во вода и лимон и ѓумбир малку и плус вода и чаеви Ама може и по една чаша супа за да не ти се јаде повеќе. А не се јаде ништо друго
Здраво! Акобима некој активен во темата сакам да прашам дали моѓе смесата да се подготвува во поголема количина и да си ја ставам во шише на пример за да можам на раб да го конзумирам
Javoroviot sirup e okolu 500 den. Se pie 10 dena i se pravi pauza od 3 meseca. Vo 1 god najmnogu 4 pati. Znaci na 3 meseca. Se slabee za 10 dena 10 kg. Okolu 4l dnevno. Nishto ne se jade. Se shto e potrebno za organizmot -sodrzi. Posle dietata se preporacuva lesna hrana. Jas ja koristam ovaa dieta. I fizicki sum aktivna. Nema nikakva malaksanost.
300ml voda. 2 laz limon 2 laz sirup javorov. I prstofat gumbir. I mora da se pie koga ke pocustvuvash glad i malaksanost
Samo napitokot od limon sirup i gumbir. Okolu 4l dnevno. Drugo nishto. Se pie koga ke ti se jade i malaksanost koga ke pocustvuvash. Moze kafe i caevi bez sheker.
Јас имам вака пробано, 10 дена - 10кг, и одма ги вратив Не боли желудник само си омалаксана и неспособна за ништо камоли да се вежба нешто