Се трудам да нејадам навечер,се ми се фаќа да му се сневиди еве прееска варено јајце јадев и малку павлака.Не дека нешто задоволна бев со јадењево ама да не е без ич.А јас инаку сум стрвла невидена,ова време се ми се јаде нешто мрсно,калорично,пициии,сендвичи,лазањи...Ама НЕ!!! Ќе јадам марули и глупости
Овој период не јадам, се пазам малку, се здебелив ама преѓеска кај 8 сатот јадев пуканки и бананчиња ексик ми се јадеше
Јас имав зголемена тежина и така се замарав дали да јадам навечер или не ама па се ми се факаше.Али си ги средив оброците на 3 саати не сум гладна а и си ослабев. Според мене не е важно во колку се јаде туку сто се јаде
Јас како напротив секогаш навечер јадам! И тоа макарони, хамбургери.. пици.. И не сум приметила промена на килажата Иста сум си.
Избегнувам, зошто само поради таа навика имав 10 кг повеќе пред година ипол Гледам да си го дисциплинирам гладот, и таа доцна вечера да ја заменам со квалитетен појадок, не ми успева секогаш, но барем се трудам
Се трудам да јадам здраво.Тоа ми е веќе со години всадено во главава.И ми успева. Ама, од јадењето касно навечер не можам да се откажам.Не јадам ништо калорично и не е тоа постојано,туку на периоди,ама ете се случува. Среќа моја што вежбам редовно,а веројатно и гениве ми се наклонети,инаку....
Преку ден можам да издржам само со едно малечко чоколадце.. ама навечер, посебно во подоцните часови прегладнувам. ми доаѓа да изедам се, така си станувам од кревет и си барам нешо за јадење, често имам милка под креветот, ама не седи долго таму иначе за деблината, не се оптеретувам многу, кога ќе приметам дека претерав ќе намалам малце со јадењето,така се враќам во нормала..
Не јадам навечер. Никогаш. А, бидејќи темава е во диети, ги советувам сите што сакаат да ослабат или да ја задржат линијата нека не јадат навечер!!!! А, ако толку е некој гладен, може да изеде едно јаболко или чај со цимет. (циметот дава чувство на ситост).
Јадам и тогаш прв пат во денот чуствувам вистинска глад, откако се ќе завршам планирано за тој ден, се опуштам па и гладот се појавува.
Не јадам навечер. Последниот оброк ми е оној после работа, и тој свечен ритуал го завршувам најдоцна до 18.00. И одлично се осеќам, раат вежбам и мирно спијам после тоа
Јадам,јадам ама во последно време припазувам малку на линијата па не јадам толку често навечер,се сведувам на минимум колку што е можно помалку да јадам навечер ама ко за инат навечер најмногу ми се јаде!Не гладувам преку ден јадам нормално ама навечер се осеќам како да не сум јадела 3 дена!