Епа обично после полноќ ми е најслатко јадењето неможат да си поверуваат кога ме гледаат колку јадам а немам грам вишок на мене,другарка ми секогаш ми вели Батерфлај ти кога јадеш изгледа за мене се фаќа јадењето се е до организмот
Ако сакаш да слабееш навечер подобро е да јадеш зеленчук отколку овошје, затоа што овошјето содржи шеќери (јаглехидрати) кои ќе треба да ги согориш пред спиење
Хммм најчесто ми се јаде после полноќ. А секако дека јадам, нема да гладувам Иако јадам скоро секогаш после полноќ пак не можам да се здебелам
Значи синоќа во 11 колку сум изела толку цели два дена сум. 2 копанчиња, ориз, 2 кришки домашен леб, ресани, штрудли..... Where the hell was my mind?! Денес ко бремена сум, едвај ги закопчав пантолоните. Ама толку веќе од денес сум строго „на диета“.
Па најмногу јадам навечер,дури некогаш после 2 ипол станувам и јадам зошто тогаш најмногу апетит имам.
оф оф некое лиснато коа си каснувам накај 1, 2 Си велам алоо, што правиш? Ама па вкусно ми е нај а и дома си имам навика да си се прошетам до фрижидер и да си барам некоја интересна закуска
Понекогаш јадам навечер..Но тоа ќе биде варено јајце или варени компири.Некогаш се фаќа и да јадам нешто со леб..ама тоа беше порано.. Недека сум многу слаби4ка ниту сум многу дебела..Онака средно
Вечерам. Избегнувам јаглехидрати и овошје заради шеќерите (иако се здрави). Најчесто јадам туна, белки од јајца, јогурт, салата обавезно.
Само што вечерав(пред 15 мин) не можев да издржам ептен ми се јадеше,па многу ми е гајле ако се здебелам аххахахахха
Имам глеано на една емисија на Тајра Бенкс, кажаа дека не играло никаква улога она не јадете после 6 или после 7, туку требало саат ипол најмалку да не јадеш ништо пред да си легнеш и нормално треба да се внимава да не се прејадуваме, како и да се внимава што се јаде и колку количински. Иначе да јадам навечер може цел ден да не јадам ништо ама навечер ми се јаде најмногу што е лошо бидејќи сум склона кон на тоа што го јадам да се лепи за мене.
Јадам а занам дека не треба ама не се вика за џабе - ако не се јаде навечер зошто фриждерот има ламба
Како што знам 3 часа пред спиење не треба да се јаде, ама јас избегнувам да јадам после 19:00h. до пред некое време го почитував тоа ама периодов многу ми се јаде незнам што е со мене, морам да се контролирам ако не ке се здебелам
избегнувам да јадам на вечер ,некогаш ако излеземе накаде со друштвото можи да се случи,поради тоа што секогаш седиме на такви места,али гледам тоа да биде само ендаш во неделата, обично секогаш последен пат јадам кај пет или шест,или ако јадам покасно јадам супа ,летото со лубеница ја поминував секоја вечер,и многу ослабнав од тоа што не вечерав
Не јадам веќе со месеци затоа што не ми се јаде, ако ми се јаде сигурно нема да гладувам. Лично јас најголем апетит имам кога ќе станам од спиење особено ако спијам 8 саати или повеќе, е тогаш станувам и се тресам од глад После за ручек онака, а вечера дури можам и ништо. Затоа за вечера највеќе си јадам марула со краставичка или младо кромидче, сега кога има или друга салата зависи што има во периодот, и тоа од што ми е слатка салатата, а не од глад. Моите рано си легнуваат и ако тропам во кујна обавезно се будат, ради тоа порано кога покасно си легнував јадев некои грицки и глупости и искрено имав некои плус 3-4 кила на мене, не дека ми сметаа ама очигледно од тоа биле.
Цел ден можам без јадење да го поминам,растрчувам се движам и не мислам на јадење ама навечер кога ќе се приберам дома,седнувам на кревет и ми се пријадува .. И да вечерам што да правам кога ми се јаде,да умрам за јадење. + Ми се случува да станам во 2 сато ноќта и да јадам,и после мајка ми нее кај јади Еми,ништо не јади ама водата и се фаќа за неа.А таја незнае дека сум ноќна птичка