Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Јадете ли навечер?!

Дискусија во 'Диети' започната од lolitaa, 2 декември 2010.

1. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    Епа обично после полноќ ми е најслатко јадењето :?: неможат да си поверуваат кога ме гледаат колку јадам а немам грам вишок на мене,другарка ми секогаш ми вели Батерфлај ти кога јадеш изгледа за мене се фаќа јадењето :lol: се е до организмот

2. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    После шест часот ништо во уста освен овошје. :x

3. Chocoholic

Chocoholic Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    747
    Допаѓања:
    988
    Ако сакаш да слабееш навечер подобро е да јадеш зеленчук отколку овошје, затоа што овошјето содржи шеќери (јаглехидрати) кои ќе треба да ги согориш пред спиење :)

На Look му/ѝ се допаѓа ова.
  4. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Хммм најчесто ми се јаде после полноќ. А секако дека јадам, нема да гладувам :D Иако јадам скоро секогаш после полноќ пак не можам да се здебелам |(

5. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Значи синоќа во 11 колку сум изела толку цели два дена сум. :x 2 копанчиња, ориз, 2 кришки домашен леб, ресани, штрудли..... :x
    Where the hell was my mind?! :fubar:
    Денес ко бремена сум, едвај ги закопчав пантолоните.
    Ама толку веќе од денес сум строго „на диета“. :)

6. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Па најмногу јадам навечер,дури некогаш после 2 ипол станувам и јадам зошто тогаш најмногу апетит имам. :D

7. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    оф оф некое лиснато коа си каснувам накај 1, 2 :^) Си велам алоо, што правиш? Ама па вкусно ми е нај :D а и дома си имам навика да си се прошетам до фрижидер и да си барам некоја интересна закуска :D

8. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    секоја вечер,и тоа навише на вечер јадам ,во текот на денот јадам по малку,али на вечер највише :)

9. Anicka.B

Anicka.B Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    16
    Многу ретко, скоро никогаш ( ако се изостави одењето трач пица со другарките ) :)

10. Punk-Girl

Punk-Girl Активен член

Се зачлени на:
    28 март 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    1
    Понекогаш јадам навечер..Но тоа ќе биде варено јајце или варени компири.Некогаш се фаќа и да јадам нешто со леб..ама тоа беше порано.. Недека сум многу слаби4ка ниту сум многу дебела..Онака средно :D :*

11. skorpija123

skorpija123 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    699
    Допаѓања:
    2.624
    Одбегавам да јадам на вечер, но вецерва направив исклучок и вечерам. Морав ми се јадеше

12. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    501
    Вечерам. Избегнувам јаглехидрати и овошје заради шеќерите (иако се здрави). Најчесто јадам туна, белки од јајца, јогурт, салата обавезно.

13. ANELIJA

ANELIJA Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    154
    Само што вечерав(пред 15 мин) :) :) :) не можев да издржам ептен ми се јадеше,па многу ми е гајле ако се здебелам :P аххахахахха

14. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Имам глеано на една емисија на Тајра Бенкс, кажаа дека не играло никаква улога она не јадете после 6 или после 7, туку требало саат ипол најмалку да не јадеш ништо пред да си легнеш и нормално треба да се внимава да не се прејадуваме, како и да се внимава што се јаде и колку количински.

Иначе да јадам навечер може цел ден да не јадам ништо ама навечер ми се јаде најмногу што е лошо бидејќи сум склона кон на тоа што го јадам да се лепи за мене. :@

15. rozy

rozy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    121
    Јадам а занам дека не треба ама не се вика за џабе - ако не се јаде навечер зошто фриждерот има ламба :)

16. Pirana

Pirana Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2012
    Пораки:
    612
    Допаѓања:
    1.507
    Како што знам 3 часа пред спиење не треба да се јаде, ама јас избегнувам да јадам после 19:00h. до пред некое време го почитував тоа ама периодов многу ми се јаде незнам што е со мене, морам да се контролирам ако не ке се здебелам :D

17. stylishh

stylishh Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2011
    Пораки:
    425
    Допаѓања:
    619
    избегнувам да јадам на вечер ,некогаш ако излеземе накаде со друштвото можи да се случи,поради тоа што секогаш седиме на такви места,али гледам тоа да биде само ендаш во неделата, обично секогаш последен пат јадам кај пет или шест,или ако јадам покасно јадам супа ,летото со лубеница ја поминував секоја вечер,и многу ослабнав од тоа што не вечерав ;)

18. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Не јадам веќе со месеци затоа што не ми се јаде, ако ми се јаде сигурно нема да гладувам. Лично јас најголем апетит имам кога ќе станам од спиење особено ако спијам 8 саати или повеќе, е тогаш станувам и се тресам од глад :D После за ручек онака, а вечера дури можам и ништо. Затоа за вечера највеќе си јадам марула со краставичка или младо кромидче, сега кога има или друга салата зависи што има во периодот, и тоа од што ми е слатка салатата, а не од глад. Моите рано си легнуваат и ако тропам во кујна обавезно се будат, ради тоа порано кога покасно си легнував јадев некои грицки и глупости и искрено имав некои плус 3-4 кила на мене, не дека ми сметаа ама очигледно од тоа биле.

19. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Цел ден можам без јадење да го поминам,растрчувам се движам и не мислам на јадење ама навечер кога ќе се приберам дома,седнувам на кревет и ми се пријадува ..
    И да вечерам што да правам кога ми се јаде,да умрам за јадење.
    + Ми се случува да станам во 2 сато ноќта и да јадам,и после мајка ми нее кај јади Еми,ништо не јади ама водата и се фаќа за неа.А таја незнае дека сум ноќна птичка :lol:

20. CaperucitaRoja

CaperucitaRoja Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    320
    Морам да јадам зашто се познава на мене ако испуштам макар и еден оброк :(