ЈадеВ навечер и се ми се лепеше...во два, во три часот и тоа благо!!! си го оптоварував и стомакот и потешко ми беше после да заспијам. сега веќе се одвикнав од оваа најглупава навика и полесно ми е! јадам најдоцна до 21 часот (бидејќи си легнувам околу 2ч) и таман ми е
Јадам навечер отсекогаш. Едно време прекинав и поубаво ми беше, се чувствував подобро, ама пусто ќе излезам некаде и таму сите јадат и ајде и јас. Еднаш така, двапати и полека пак си се вратив на истото.
Сега летово јадев, бидејќи седев до сабајле, па не ќе можев да издржам да не јадам. Ама кога ќе почне школскава година ќе прекинам да јадам навечер, посебно не нешто многу калорично .
преку ден, цел град да го испарадирам + школо можам и издржувам едно залче да не ставам во уста. безразлика на дневните активностиможам преку ден да не јадам, ама навечер ждерам во буквална смисла на зборот, ми се отвара таков апетит да посакувам да го кренам цел фрижидер и да го изедам... ilent: и проклета да е темава, ми се пријаде а баш сакав да спијам, пу јазк
Цел ден нема да јадам, као демек на диета сум не јадам благо, леб, значи буквално цел ден можам да издржам без јадење, јадам ама многу малку и тоа без леб, и благо никако! Ама кога ке дојде 7часот, маки мачам, најгладна сум на свет, и само си велам, не не нема шанси не јадам на вечер.. тоа е тоа само на вечер ми се јаде како што треба, онака вистински
Нема шанси во кревет ако не вечерам 2 пати. Еднаш вечера 7-8, некаков си оброк накај 11 и кај 1 може уште еднаш да се јаде. Знам голема грешка, ама жив човек, црева бараат. Што да правам.