си јадам секогаш навечер и знам да се прејадам и после да едвај да дишам од болки, инаку еве сега јадам баш хахах
бев на именден до 2 часот и јадев што јадев таму ќе испукав сега моментално јадам бурек-баница и јогурт
Си јадам навечер ехее, во 4-5 сабајле знам да станам и да си земам нешто за јадење и џабе е ни килце немам качено
јас си јадам ама салати само благодарение на тоа и на нутриционистот ем слаба ем најадена ем задоволна
дааа еднаш на sleepover кај братучедка ми во 4 сабајле јадевме пуканки па тост(мојот беше со маслинки и кечап само лајт тост хаахах)
Еха и тоа што е најлошо моите/татко ми за вечера прави нешто најкалорично. Пример летото во 11 вечерта ќе испечеше кебапчиња, кременадли, ќофтиња ова-она. И после ај да те видам ти не јади, таква убајна. Ее неможи.
Да. Јадам кога ми се јаде и не ми е проблем дали било 10, 12 или 3 навечер. Секогаш е погоден момент за јадење ако си гладен/на
Најмногу ми се јаде навечер...Колку и да јадам преку ден,навечер пак ми се пријадува,но се водржувам од претерано јадење,па јадам овошје или пијам јогурт,кој брзо ме заситува. А кога сум премногу гладна си правам убава салата со едно-две парчиња леб. Ми се пријаде сега...
Хахаха исто. Знам дека организмот не функционира исто попладне и навечер, али кога седиш до 3 саат не може да не јадеш Се надевав дури и дека ќе се здебелам малце за распустов, ама ништо.
Оххх да! Станувам касно и легнувам касно и затоа ми е изместен цел распоред на јадење. Обично вечерам после 12.
Јадам до 12 потоа и да не легнам не јадам и не пијам. Знам луѓе кои во соба си носат чоколада или нешто друго и ми викаат па ако ми се јаде кога ќе се разбудам ќе си каснам. Јас нема шанси ни за вода да станам