Живеам за да јадам... за жал. Така се научив, спасот да го барам во храната. Ќе се изнервирам нешто и ќе седнам да јадам, ќе паднам во депресија и ќе седнам да јадам. Слободно можам да кажам дека цела недела глад немам почувствувано воопшто, постојано јадев. Среќа дека имам добар метаболизам, ама пак имам добри 5кг. за намалување.
Живеам за да јадам. Обожавам кога ќе видам некоја нова храна, се чувствувам како да морам да ја пробам. Ако грдо изгледа, не. Огромен фан сум на храната, особено на благото и тестенините.
Живеам за да јадам.Јас се водам според максимата ,,од јадење да умрам-за јадење да не умрам''.Добро де, не буквално.Голем гурман сум и сакам се да пробам, ама јадам умерено и фала Богу немам проблеми со дебелина.
Многу сакам да готвам, но не толку често бидејќи немам многу време. Но не јадам многу онака колку да живеам и се познава на мене. Ама кога ќе има нешто убаво е тогаш знам и да прејадам
Живеам за да јадам Некогаш ми е мотивација да си легнам навечер, заради доручекот што ќе го јадам сабајле.
Јадам за да живеам или само за да преживеам. Кога ми е досадно се случува да уживам во јадењето но кога имам обврски знам цел ден и без чаша вода да го поминам
Јадам за да живеам можам и цел ден да не јадам ако се заборавам, хаха... ама, пак, имам желба да готвам. Ете ти интересна комбинација