Јадам за да живеам... живеам за да јадам.. зависи, ако сум премногу гладна живеам за да јадам ако не обратно...Но, мислам дека јадам за да живеам..
Најчесто јадам кога сум гладна, или ете зошто мора да се јаде за да се преживее. кога би можела и воопшто не би јадела. Ми се случува цел ден да не помислам на јадење.
Дефинитивно, живеам за да јадам! Има денови кога сум уморна, или зафатена не ставам ништо во уста, но најчесто не е така. Обожавам да јадам, уживам во чинот, во разните мириси, вкусови, сакам да експериментирам разни јадења. Едно од најголемите задоволства, да не речам најголемо ми е храната. Ма да, да ме види некој ке мисли ич не ставам ништо во уста, ништо не ми се фаќа, али ај тоа е друг муабет..
Живеам за да јадам,обожавам да јада,а да готвам...да не зборуваме,послебно за некој друг .ммммммммм јамијами
Живеам за да јадам,обожавам да јада,а да готвам...да не зборуваме,послебно за некој друг .ммммммммм јамијами
Живеам за да јадам Колку само уживам во добрата храна на мајками мххмхмхх.... Колку и да не сум гладна, ако е вкусно јадењето последна станувам од маса
Јас не јадам толку колку што би зела да јадам од се сакам да пробам обично кога сум разположена на маса за ручек ставам се што ќе ми падне на памет и од се по нешто да пробам и ДА јас живеам за да јадам да пробувам нештно ново и ново
јадам за да живејам, и не сум опседната со храна дефинитивно.. гледам некои луге околу мене, само донеси и храна и се и е полно у рамно, ма дајјј, опседнатоста со храна е болест, (бар јас така размислувам) . треба ти самата да бидеш свесна и да ја командуваш храната, колку ќе изедеш, што ќе изедеш и како, а не храната тебе!