Јадам за да живеам ме натера дечко ми да не прекокнувам оброци и да јадам поздрава храна затоа и неможам да си го замислам својот живот без храна
Јадам за да преживеам! Никогаш не сум и нема ни да завидувам за јадење. И мојата нужда и туѓата одат во канализација, не на Вип место.
Порано мајками нонстоп ме напнуваше со тоа дека живеам за да јадам, и толку се заинатив што едвај конзумирав нешто да преживеам, и на крај кога веќе тоа стана ептен лошо ми се случи да се онесвестам во школо и си дремев на инфузија 1 недела. Сега си постам, 40 дена и сите одеднаш почнаа да се врткаат околу мене со некои посни колачиња, алва, баклави, дедо ми посебно секој ден поздрави ми праќа со некои чоколатциња од кокос, абе сите се изпозасекирале да не заслабнам нешо, бог да чува
Јадам за да живеам. Ама мислам дека би преживеала 1 ден без храна, ама оваа моја стрвност се ми упропастува
Јадам за да живеам. Ретко ми се случува да бидам опседната со храна. Воглавно си јадам помалку, но имам повеќе оброци во денот.
Јас јадам за да живеам. Никогаш не се случило она обратното. Да можам и без да јадам да живеам и така би издржала. Не сум опседната со храна, воопшто.
Јадам за да живеам. Си ја сакам храната , ама не јадам многу, да гнетам како свиња, но не е ни ептен малце. Онака ко што треба и задоволна сум си
Живеам за да јадам. Просто уживам во храната Дури мислам дека попрво би прифатила да бидам дебела, отколку слаба и цело време да се стискам да не јадам од преубавите јадења на мајками или омилената чоколада или што и да е. For me, life has no sense if you can't eat what you want.
ЈАДАМ ЗА ДА ЖИВЕАМ ! Секако дека сакам убава храна,но не и придавам големо значење на храната и не ја сметам како приоритет во животот. Зошто би живеела за да јадам ??
јадам за да останам во добра здраствена форма додка сум жива али понекогаш јадам оти имат префкусен фкус