Некогаш одамна го гледав Dragon Ball, сега и мене ме фатија носталгии. Знае ли некој каде можам да го гледам пак, по можност онлајн?
gogoanime.so пробај види таму. Иначе Драгонбол е ремек дело инспирација за сите аниме што излегоа после слични на него, а тоа се Наруто, Блич и Уан Пис. Гледај го и филмот пред неколку години што излезе од драгонбол, заборајв како се викаше ама за легендарниот Броли сајонец е, прејак филм во целина.
Денеска почина Кентауро Миура, основачот на Берсерк мангата (ликот на мојата профилна) на 55 годишна возраст.. Ќе остани запаметен како креатор на една прекрасна приказна како Берсерк ( жанр хорор средновековна фантазија), али недовршена... ќе треба ние фановите сами да си смислуваме крај.
AOT. Jujutsu Kaisen е се уште на почеток и има само 1 сезона колку што знам. АОТ останува уште вториот дел од последната сезона (мислам зимово 2022 кажаа излегува). Мада и двете се добри, и двете ги имам binge-нато.
Каде може онлајн да се нарача стрипот, манга (не би знаела точно како се вика ) од првиот дел од Attack on Titan?
https://akademskakniga.mk/BooksM/Bo...&addStat=1&barajPo=Any&search=attack on titan Го имаш во академска книга (Скопје) Јас
AOT не го имам довршено затоа што лично не ми се допаѓа но Jujutsu Kaisen е екстремно добар, го следам од 2019 и мангата е предобра, дефинитивно ја препорачувам. Shibuya Incident Arc и сегашниот Culling Game Arc се навистина нешто друго и свежо, ако ти се допаѓа аниме како Naruto или Bleach, може и Jujutsu Kaisen да ти се допаѓа
Го изгледав и стварно беше добро, можеби не ми беше интересно колку Naruto ама сепак има јаки моменти
Мило ми е Еве и јас сега го гледам Naruto, стигнав до делот каде што Itachi се бори со Sasuke и Naruto и стварно предобро е! И двете серии се прејаки