Фала срцка за информацијата C4040-225 braindumps , а може ли да ми кажеш колку чини преглед? Фала однапред.
Devojki jas imam lajknato edna strana na fb od nekoja devojka Tatjana vo Sk mislam deka e kade sto pravi vakov tretman ako ne se lazam istiot e,kolku pari cini neznam ama bi sakala da go napravam bidejki dokolku ne gi popolnam vegite moi na nisto nema da licat,dali nekoj ima iskustvo da ima napraveno vakov tretman vo vegu vreme? Bas gledav i sliki od Lila Filiposka kaj nea go imase praveno ovaj tretman
Ја приметив и јас Лила дека правела некои глупости со веѓите и искрено ама баш ИЧ не ми се допаѓаат. Всушност формата и е премногу аглеста и и завршуваат многу дебело веѓите и апла се познава дека и се многу лошо исцртани или лошо тетовирани - природна веѓа нема таков пад ниту пак завршеток. Плус кога ќе ја фати лошо светлото имаат и отсјај Што знам, техниката е супер ама многу е важно стручњак да ти ги направи веѓите, а не само да фрлиш пари и после да носиш срам на фаца или евентуално шишки цело време. А за трајноста прочитав погоре 8-10 години... Јас гарантирам дека не трае повеќе од 1-2 години, а после тоа интензитетот на боите се намалува и веѓите осветлуваат исто како што е случај и со секоја тетоважа што е постојано во допир со надворешни влијанија.
Mene na nekoi devojki ubavi mi se vegite so ovaj metod na nekoi ne zavisi na nekoi licat mn ubavo i prirodno,poubavo otkolku da gi crtas so moliv ili mn senka da stavas za vegi zavisi,sve sto e preterano ne e ubavo normalno,inaku ja prasav taja Tatjana sto pravi vakov tip na metoda tretmanot e 150 evramislam preterizam, a vo procuen salon so tradicija kako Afrodita S e 100 evra boze moj lugeto sakatpreku nok da se zbogatat psss
Јас мислев Лила сама си ги црта и баш секогаш кога ќе налетав на некоја нејзина слика си велев добро што не и' каже некој што и е близок дека на ништо не личи, а таа да ти била кај “професионалец“. Уште полошо штом и' се тетовирани, да и' беа цртани барем можеше да ги избрише, вака уште долго ќе шета со нив. Многу дебели и' ги направиле и бојата е многу интензивна. Воопшто не ми се допаѓаат. Но убаво што споделивте кој и' ги правел, ако некогаш се решам да ги правам да знам да не одам таму.
Искрено мене ова воопшто не ми се свиѓа,без разлика дале е убаво изработено или не сепак се познава дека е цртано/тетовирано. А што се случува со природните влакненца? Раснат ли после тоа
Дајте линк од таа Татјана од Скопје што ги прави да видиме поубаво.. И Тијана ги има правено кај неа??
Мене ми е многу добра работа ова, излегува убаво ако ти ги прави некој што го бива за тоа, арно ама многу е скапо, 100 евра, а треба корекција на 1 до 2 години максимум... Eве јас оваа ја имам на ФБ : Спојлер https://www.facebook.com/belisima.lence?fref=ts
Леле јас ги разгледував сликите од Belisima и само мене ли не ми се допаѓаат веѓите што ги прави? Особено првите слики што ги гледав, многу лошо ми делуваат Секаква форма и дебелина на секого не му одговара, а на некои девојки/жени ми личи дека ептен им се утнати. Како што скролав надолу налетав на неколку слики за кои можам да кажам дека не се толку лоши, ама после видов дека изгледа не се нејзино дело, некој друг ги постирал. Не знам, јас за вакво нешто не би се одлучила
devojki da vi se pofalam jas gi napraviv vo ovoj salon i sum mnogu zadovolna,devojkata sto raboti se vika Ivana i e mnogu profesionalna.Vi gi preporacuvam https://www.facebook.com/beautycenterestetikmed?fref=ts
Сакам да направам трајна депилација на веѓи, и потоа со помош на овој метод да си исцртам нови. Ве молам за предлози и цени.