Јас требаше да правам корекција ама останав бремена и ми откажаа. Така да нема шанси ни да се нафатат ако знаат дека си бремена. Мислам дека е и до боите, не е само заради анестезијата. Мене ми кажаа дека не знаат дали боите што ги користат се безбедни за трудници.
Имам пишувано за овој салон , девојката што ги изработува е феноменална , премногу трпелива, многу сум задоволна , ке ти испратам слика во порака
Сестра и другарка ми ги правеја и прелоши им се,не се воопшто како од слика и кажаа дека не се задоволни не им враќа на пораки,сестра ми сега на ласер ке ги вади а еве слика каков ужас..
Здраво, дали имате искуство со ласерско отстранување на веги? Ако да, препорака и каде. Ви благодарам
Kaj ivana atanasovska gi vadev so laser. Iskreno laserot me bolese mnooogu. Vlaknata tvoi od vegjite posle kako beli ti se nekade ili osvetleni. Ama so sminka se koregiraat.
Лелее јас 5 месеци ги пуштам моите за да ги извадам правениве, значи џабе нечупана шетам со еден третман ти искочија или имаше потреба од повеќе?
Здраво Може повеќе инфо околу ласерот? Вреѓетраење, колку третмани, цена? Дали цели веѓи обелуваат и дали и кожата наоколу се оштетува? фала
Требаше уште еден третман. Ама многу искочи од првиот и мене ми беше доволно и така си ги носев после. Ми одговараше што имаше малку останато си ги потцртував веѓите така. 5-10мин. Не обелуваат цели веѓи туку пола или малку од влакното. Моите дека се светло кафеави и не ми сметаше. Инаку ако ти е темно влакното ќе се гледа ама со шминка се коригира. Кожата не се оштетува наоколу. Цена 1500-2000 мислам беше. Сега не знам колку е.
Дали е нормално дента кога се изведува процедурата веѓите да ми бидат нападно темни и густи (иако потенцирав дека токму тоа е она што не го сакам)? Не можам да си се погледнам во огледало