Јапонско исцртување на веѓи

Discussion in 'Лице' started by sweety90, Dec 18, 2014.

1. kristina0000

kristina0000 Нов член

IMG_1290.jpeg IMG_1291.jpeg Поминаа 2 години и не се прифатив како изгледам, да ме прашате не знам ни зошто ги направив кога имам веѓи…Сега читам за ласерот и најверојатно би отишла

mira.mira likes this.
  2. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Божее колку ти се убави. Ама стварно.
    Моите катастрофа ги направија, одма се смени бојата, сега пола веѓа ми е кафена а пола сиво-зелена. :rofl:
    Косата ми опадна од носење капи за да ги скријам веѓите :rofl:

3. kika84

kika84 Истакнат член

Pravev korekcija sega se ok. Treba da se vidi dali ke padne prviot pat ili ne bojata. I da ne si zadovolna od formata vtoriot pat si kazuvas kade sakas da se dopolni koregira.

Megann18 likes this.
  4. Karm3en

Karm3en Истакнат член

Многу убаво те разбирам, исто и моите летото ми ги направија лом, катастрофа до толку што немав мерак ни да се нашминкам. Одма ја контактирав Татијана за ласер. Ми кажа само да почекам барем 6 недели да поминат. Сега за сега имам направено две сесии и можам да кажам дека ласерот кај Татијана е многу добар. Немаше никакво оштетување ниту пак рани. Очекував страшна болка но помина само сп благо пецкање а резултатот ми беше видлив уште од првта сесија. Не се разочарувај има решение и на тој проблем. Кога ке бидеш во можност закажи си термин. Еден пакет со три третмани го платив 100 евра. Еве дури и се мислам дали да закажам за трет пошто веке ми се многу избледени и не ми сметат.

Adidas888 likes this.