Поминаа 2 години и не се прифатив како изгледам, да ме прашате не знам ни зошто ги направив кога имам веѓи…Сега читам за ласерот и најверојатно би отишла
Божее колку ти се убави. Ама стварно. Моите катастрофа ги направија, одма се смени бојата, сега пола веѓа ми е кафена а пола сиво-зелена. Косата ми опадна од носење капи за да ги скријам веѓите
Pravev korekcija sega se ok. Treba da se vidi dali ke padne prviot pat ili ne bojata. I da ne si zadovolna od formata vtoriot pat si kazuvas kade sakas da se dopolni koregira.
Многу убаво те разбирам, исто и моите летото ми ги направија лом, катастрофа до толку што немав мерак ни да се нашминкам. Одма ја контактирав Татијана за ласер. Ми кажа само да почекам барем 6 недели да поминат. Сега за сега имам направено две сесии и можам да кажам дека ласерот кај Татијана е многу добар. Немаше никакво оштетување ниту пак рани. Очекував страшна болка но помина само сп благо пецкање а резултатот ми беше видлив уште од првта сесија. Не се разочарувај има решение и на тој проблем. Кога ке бидеш во можност закажи си термин. Еден пакет со три третмани го платив 100 евра. Еве дури и се мислам дали да закажам за трет пошто веке ми се многу избледени и не ми сметат.
Јас бев ги вадев со ласер . Ич не боли. Црвени ми се сега. Бојата на влакната не се смени. Ми кажаа ќе треба уште еднаш или два пати да одам.
Во Германија сум, тука ги вадев денеска. Да, разлика има голема, значи околу 90 посто избледени се. Црвена сум, да, незнам колку време ќе бидам. Немам ни отоци, ни печење, ништо. Веднаш откако дојдев дома, почнаа да се лупат. Е сеа, ова е пико ласер со кој сум праена, во Мк незнам какви има.
Здраво. Плс сподели какви нус појави имаше од ласерот? црвенило, лупере, колку траеше итн. Сакам да закажам ама ми е страв
Немав никакви нус појави. искрено не плаши се и слободно закажи си термин, ласерот не беше болен. Имав само малку црвенило првиот ден, вториот ден немав ни црвенило ни пецкање а бојата видливо избледена уште од првиот третман
Има. Црната боја се тргна, сега остана црвената. Следно ќе видиме шо ќе биде после месец дена. Во PicoDerm, Келн.