а корекцијата секаде е бесплатна оваа 50 евра ми пибара на али експресс ама за тетоважа на веѓи не за јапинско исцртување, за пудер
Кај ивана мејк ап правев, супер ги направи, форма боја погодена . После 3 години не ми сменија боја, избледена е да,но формата е јасно видлива. Прво цртање ме кошташе 7000 после 1 месец на корекција уште 1000 и од тогаш ги немам допрено. Лесно е за чупање ја следиш исцртаната линија. Негативмо ако може да се каже некои 7 дена треба постојано да си со крема и да ги миеш за да оздрават. ( не смее да ти се суви веѓите ).После ,мислам 1 месец не за солариум , пилинзи, киселини. Болка има иако ти става анестетик, односно првиот пат беше онака, вториот пат и со анестетикот ме болеше фино. И понака корекции болат пристојно. Мада threshold на pain е различлен кај секој. Она конкретно ти дава лист на кој пишува како се одржуваат.
Ќе може ли бројче за контакт од Ивана? Сакам да прашам дали има некој искуство и со Татјана? Гледам доста ги фалат нив две а цената им е иста, не можам да се одлучам.
И јас се мислам кај која од двете да ги правам. Вака двете ги фалат и убаво изгледаат на слики. Ако има некој искуство кај некоја од нив ако сака нека сподели
Некој со мрсна кожа да правел микроблејдинг? Катастрофа ми се веѓите, ми се смачи од секојдневно цртање но ако треба два пати годишно да ги правам искрено не ми се исплаќа. Конкретно за фи браус мислам.
Значи ништо тогаш останува пудер техника да пробам. Читав нешто демек потрајна била кај мрсна кожа од микроблејдингот.
И јас ке се правам пудер, ако има некој искуство нека сподели Јас се правев микробладинг и за 3 месеци ми избледи
Не.Планирав бременост и ми пиш Татјана дека не смее во бременост.Сега да прине бебка одам. Само за Татјана читав повеќе лоши искуства. И депилаторката кај што одам не беше задоволна вика не гледа дали ќе ти личи на лице на форма на сите исто ги правела наводно. Има и една албанка,од нејзе се фалат многу да ја најдам ќе ти ја пратам
Уф таман се решив сега не знам кај да одам. Јас сретнав една што правела кај Татјана, убави и беа баш природни и се натокмив за кај нејзе. Ама баш вчера прашав блиска за мислење и само од гледање на профилот на Татјана исто ми рече дека на сите исти им прави. Ми ги спомнаа 118 и колешка од deluxe beauty е задоволна (албанка е таа што изработува, да не мислиш за таму?).
Ако мислиш на Јета, немој. Ги тргала скроз природните твои за да може да си прави облик како што сака. Јас крајно бев решена или кај бјути академи (овде имам повеќе искуста од колешки и сите се задоволни) или тоа девојчето од ѓорче (Елена мислам се викаше). И јас таман се решив, останав бремена и се одложи за понатаму.
Ќе одиме после заедно На Јета мислев да. А од Ѓорче Ивана се вика ,ја фалат и нејзе . @Minnie-e https://instagram.com/ivanamakeupatanasovska?igshid=NmZiMzY2Mjc= Зирни ја.
Е да Ивана, се збунив. Тие две ми се во потесен круг и од искуства луѓе што сум ги видела како ги правеле. Имам и од кај Ивана и од бјути во околина. Таман да се разубавиме малку
Јас ги правев кај Ивана пред 2 месеци и искрено задоволна сум од неа. Ги прави баш природно, не се приметуваат дека се исцртани.