Јас кај Данче Јовановска, она мислам има учено од Татјана. Гледам заедно одат по семинари и такви работи.
Тоа што го видов јас е тоа што сега ти го кажуваш. Таков бил ефектот првите денови. И самата ми рече да не се исплашам т.е. ме припреми . Инаку како форма и на лик како ти стојат задоволна си?
Ама и за дебелината ми кажа дека не е таа што ќе биде конечна. Дека потанки ќе бидат. Ај ќе ви споделам.
Јас скоро и да немав веѓи пред да ги правам. Првите неколку недели се појаки и упадливи ама после ќе ти избледат и ќе се истенчат. Барем би требало така да биде.
Veke nekoe vreme sakam da pravam japonska i taman ke soberam hrabrost ke vidam nekoja devojka vo zivo so napraveni vegi i se razocaruvam Posle odredem period dali menuvaat boja na sivo ili zeleno ?
Е па дами, после долги анализи, неспиени ноќи и двоумења изборот ми падна на Татијана и не погрешив. Жената е профи. За 1 час тип топ. Да, првите 3 дена се јаки и подебели но еве сега веќе си ја добиваат правата боја и дебелина. Задоволна ептен. Сеуште ми заздравуваат, трае 3 недели заздравувањето на самата кожа за финален изглед ќе видиме после 5 недели на корекција како ќе излезе. Но јас веќе се навикнав и станав нарцис . Абе убава сум била а не сум знаела. Сосема друг лик имам, нормално ми се истакнуваат сите црти на лицето, а никој не може да открие дека се веѓите, бидејќи се ептен природни. Мислам дека сите работат на ист принцип, така што кој и да ги прави ваљда нема да има утка. во прашање е типот на кожа (јас имам комбинирата т.е. мрсна т зона па ќе видиме за трајноста)
Помош женски бев на јапонско исцртување на веѓи вчера но едната ми е пониска од другата а веќе ги направила доста дебели! Има ли чаре?
Имаше некаде со ласер ги отстрануваат ама не ми текнува каде.На фб имаше реклама дека ласерски отстрануваат трајна шминкани тетоважи.Кој ти ги црташе веѓите?
Ristovska tattoo. И таа ми кажа дека нема да се волку темни, но сепак ми го подвлекла и долниот слој, едната е повисока од другата, а баш заради тоа отидов зашто не ми се исти инаку и онака ми беа дебели и јаки. Се надевав дека барем корекцијата може нешто да поправи, но пониската е и со скратен лак за разлика од другата такашто да исчезне бојата единствено останува. Според тоа што таа ми го кажа, траењето е 8 месеци до година.
Ќе може ли некој да ми даде линк од ивана ? се мислам каде да ги правам моите веѓи ? кој би ми препорачале меѓу татјана и ивана? Благодарам
https://instagram.com/ivana_makeup26?igshid=YmMyMTA2M2Y= Срц како веѓите? Јас ептен се навикнав. Обледнеа моите скоро.и се намалија во обем.
Јас не можам да си се изнагледам . На едната некако побрзо ми падна бојата т.е. осветли како што треба. Другата каска. Баш ја консултирав ми рече дека со корекцијата ќе се среди.
Па да, малку, мене како слој ми се излупи и за нијанса се осветлија. Дека потемни се на денот кога ги прават.