Некоја да не има искуство со пудра-омбре на веѓите и како изгледа? Дали може да се прави за време на доење?
Јас немав анестезија за phi brows. Не боли многу. А осетлива сум многу. Задоволна сум од искуството кај Татјана. И уста правев и после опоравувањето, супер ( за мене тоа значи ненападно , но ефектно) изгледа се'.
Хммм, за веѓите не се сеќавам со 100% сигурност, иако беше пред околу 3 недели, мислам дека не . Ама можеби памтењето ме зеза . А за устата , да . Како и да земеш, веѓи се побезболни од уста. А ми кажа и дека не прави трајна на капаци, во ајлајнер стил. Не траеше долго, очигледно е вешта и искусна. Јас на корекција ќе одам по неколку месеци, зашто не живеам во мк.
Јас правев кај неа веѓи. Затоа те прашав. Почнува прво без, се осеќа така како гребење/чупкање па после премачкува со анестетска маст и после тоа не се осеќа ништо.
Е да, така беше, во право си. Сум заборавила зашто немаше процедура седиш пола час со анестетик како за уста. Енивеј, помалку боли од филер
Девојки, не најдов тема за Phibrows, па се надевам ќе знае некоја да ми одговори. Дали таа корекција што е после 4 недели мора да се направи? Сакам со Phibrows техника да ги правам веѓите ама во Мк ќе бидам само 3 недели, а Татијана ми кажа дека пред 4 недели не смее да се прави корекција.
Слободно пиши и ич немај гајле. Ќе ти каже Јас првата недела ја отеков со прашања. Па дебели се, па се лупат....циркус бев.
Јас исто заминав пред да направам корекција. Корекција можи и подоџна да се направи, по 2-3 или повеќе месеци. Само гледав во ценовникот кај нејзе, по неколку месеци се плаќа одредена сума, не запаметив колку. И уста правев и веѓи, и двете без корекција