Јас имам талент (Ja imam talenat) А1 Јас почнав да гледам и татко ми смени програма....иначе интересно е и планирам да го гледам!
Јас имам талент (Ja imam talenat) А1 Јас ја гледав и претходната сезона, а синоќе ја гледав пак и интересна ми е (синоќе ми беше најинтересно тоа детето што беше 13 години и оваа кога се заигра, го засрамија )
Јас имам талент (Ja imam talenat) А1 Ајде и јас да си кажам. Минатата сезона ја гледав, па планирам и ова. Синоќа гледав, ама што знам, не ми оставија некој голем впечаток. Ќе видиме понатака. Во ова шоу не ми се допаѓа тоа што се работи за талент-шоу, а сепак предност добиваат музичарите... Лани имаше добри танчари, изведувачи, ама сепак до крај останаа музичари... Жирито ми е океј, баш ми се некако како Тони, Игор и Калиопи...забавни се, интересни, а кога треба и доволно професионални...
Јас имам талент (Ja imam talenat) А1 Во колку саат е? Јас ја гледав минатата сезона, интересна беше, па сакам и оваа да ја гледам.
Јас имам талент (Ja imam talenat) А1 Мината сезона ја гледав, супер беше, и тие што победија заслужено си ја земаа наградата, и има мн интересни таленти и планирам да го гледам и оваа година, нормално кога сум дома ќе го гледам, кога не можам ќе пропуштам некоја епизода....
Јас имам талент (Ja imam talenat) А1 За оние кои не гледаа во неделата, ќе има реприза во петок околу 9 часот
Јас имам талент (Ja imam talenat) А1 Гледав и здравје планирам да продолжам да гледам. Уште во првата епизода имаше интересни кандидати.
Јас имам талент (Ja imam talenat) А1 дали знае некој како се викаше девојката што пееше една песна My life мислам се викаше, ептен убаво пееше сакам да ја најдам на youtube.
Јас имам талент (Ja imam talenat) А1 Гледав во неделата Интересно ми беше едно детенце, Александар мислам дека се викаше на почеток кога почна таа пее трема го фати се побрка, па пак од поново почна да пее и тогаш ме наежи Срце... Од Мајкл Џексон мислам дека пееше...
Јас имам талент (Ja imam talenat) А1 Денес мислам дека не беше нова епизода туку емисијата на една од водителките која што е намената за ова шоу иако повеќе би сакала да беше ново. Ах, да + сакам да ги даваат натпреварувачите од Македонија што се
Јас имам талент (Ja imam talenat) А1 Златооо!Засега фаворитче ми е http://www.youtube.com/watch?v=JjyUUChNT5M
Јас имам талент (Ja imam talenat) А1 И мене ми е интересно ова шоу! Жирито е феноменално,баш ми се сите тројца створени и одбрани за таков тип шоѕ! Има и интересни кандидати! Засега ме воодушеви детенцето Александар што едвај почна (од трема) ама убаво отпеа! Синоќа не гледав ама 100% ќе фатам некоја реприза!
Јас имам талент (Ja imam talenat) А1 И мене досега идол ми е Александар Каков глас има за негови години...
Јас имам талент (Ja imam talenat) А1 ме фасцинира александар маркич со неговиот глас..се наежив уште на вториот стих. иначе јас ично сметам (што не значи дека сум во право) дека на вакво шоу подобро би било да наема пејачи бидејќи има милион шоуа за нив. поинтереснно би било да гледаме различни таленти.секако и пеењето е талент но сепак подобро би било да гледаме нешто друго.
Јас имам талент (Ja imam talenat) А1 Мене засега фаворити ми се братот и сестрата кои настапија заедно, ја пееја Нотингс компеарс ту ју, ама не запамтив како се викаја. И ми се допадна точката на фрлачот на ножеви кој настапи со ќерка му! Многу сакам такви точки, ме фасцинираат!