Сакам да ја најдам книгата Drama of the gifted child, не мора преведена може и на англиски. Освен на Amazon и Ebay, дали може да се најде во некоја од подобро снабдените книжари? Spoiler
Девојки ми треба книгата Роман за Лондон и Селидба. На нет ги нема не ми отвара или јас незнам каде да барам?
What's left of me - Amanda Maxlyn немора да е преведена можи и на англиски .. ако ја има некој случајно или кажете ми од каде симнувате...
https://kickass.so/what-s-left-of-me-amanda-maxlyn-epub-t8362822.html Ова е во epub верзија, ќе ти ја отвори на киндл, или на некоја од апликациите за читање на телефон/таблет. Јас обично само пишувам на гугл наслов на книгата и epub. Или директно на kickass или piratebay, како ми дојде.
Ми требаат неколку книги од Desmond Morris - Manwatching, The human sexes, People watching, Bodytalk: The meaning of human gestures... некој линк или ако некој ги има да ми ги прати супер ќе биде!
Каде можам да ги најдам книгите од Стивен Кинг печатени од libris? Ги имаат печатено Зелената милја, Сјаење и некои други...
Ми треба трилогијата Lord of the rings на англиски, дали некој знае каде можам да ја најдам и колку пари чини отприлика?
Скршениот Април од Исмаил Кадаре? Канунот на Лек Дукаѓини? Има некој идеја кај би можела да ги најдам книгиве преведени на Македонски? И на Албански би било океј, ама уште го немам совладано јазикот доволно.
ja baram lektirata isti oci od gorjan petrecski ve molam da mi pomognete da ja preraskazam ili nekoja stranica kade sto e preraskazana...balgodaram od napred......
Каде можам во пдф на интернет да ја најдам Зошто мажите се женат со кучки?-Ве молам за помош. Не мора да е на македонски. Позз
Ја имам таа прочитано и тоа на српски. Сега ја барам онаа зошто се женат, а не зошто сакаат, различни се. Сепак фала, позз