барам една книга долго време незнам како ми дојде еднаш во раци ја прочитав и пак сакам да ја читам знам само како се вика МЕЛАНИ ВРАТИ СЕ но не знам од кој е и кај можам да ја најдам помош
ако не ти се брза, можеш да ја најдеш онлајн на bookdepository, amazon... Мислам дека ќе ја најдеш и поефтина
Во чие издание е и каде можам да ја најдам "Разговори со Бога" од Нил Доналд Волш на македонски јазик. Фала
Издавач е Лотос од Скопје. Книгата е издадена 2007. Ја има во универзитетските библиотеки во Скопје и Битола. Може да ја има кај продавачите на стари книги на улица Македонија и покрај Вардар.
Сакам да ја купам за да си ја подвлекувам и затоа не сакав да ја земам од библиотека, а никаде не можам да ја најдам. Ќе побарам кај продавачите на стари книги. Ти благодарам
Форумџии Белата Масаи, Вракање во Африка и третиот дел не знам како се вика на Корин Хофман знаете каде можам да ги најдам, дека се постаро издание Или некој да не ги има, да ги продава?
@BelieberYeahh ,@Тетка Биберче Ако сте од Скопје, проверете кај продавачите на стари книги. На плоштад, улица Македонија или покрај Вардар.
Здраво луѓенца....случајно на инстаграм видов дека постои книгава...психолошка е и многу добра ми изгледа. Баш она што го сакам е. Сакам да ја имам во раце а не онлајн. Дали некој знае каде можам да ја најдам во мк.Од на интернет немам порачувано.
Белата Мисаи на Корин Хофман да не ја има некој да ја продава? Постаро издание е и никаде не можам да ја најдам :/ На Varis Dirie Пустински цвет, на таа мислиш? Ако е таа пдф ќе ти ја пуштам ако сакаш.
https://www.datoteke.online/index.php/s/dwchW9bxgVcJn1O Еве ти ја, повели Ако сакаш и нешто друго пиши, ќе ти пуштам пдф формат.