Дали може некој да види дали има дома низ кујна вакво куварче...никаде неможам да го најдам а мн ми е потребно
Знаете каде можам да ја најдам Fight Club ама со македонски превод и/или Ангели и демони, уште се немам откажано од вторава.
Ако си од Скопје, види на плоштад на тезгите со стари книги. И покрај Вардар што се во близина на Џамбо. Или прашај во книжарниците на Три, бидејќи се нивно изданија. Иако тешко бидејќи се од 2008 и 2012.
Девојки дали знаете каде можам да ја купам книгата "Девојката со бисерна обетка" . Во ТРИ е распродадена. Негде на старо..? Или некоја од вас да ја има и да ја продава?
Некој да ја има "запри срце" од зорана шулц? Многу ми е мерак да ја прочитам . Во мк колку што знам веќе не може да се најде...
Девојки дали некој ги има книгите од серијалот Самрак за размена или за откупување? Потребна за мене лично ми е Самрак, а за моја блиска пријатела Зазорување. Ви благодарам.
Може ли да се најде во Скопје книгава на англиски јазик? Или ако некој го има читано македонскиот превод да каже како е..