Дали некогаш си правел замена на книги со тие на кеј или на плоштад? Бидејќи имам неколку што би сакала да ги заменам за други, ако е можно тоа воопшто.
Не таму, туку по групиве на фејсбук, што би ти ги препорачал, иако ретко се случило да ми се погоди одредена книга по мерак за размена (барам постари изданија најчесто). Но мислам дека одредени тезги би можеле да се приклучат на таков договор, земено дека ретко кој им купува од одредени наслови, па ако имаш некој популарен наслов кој полесно би се продал, би им одговарало, зошто да не.
Дечки ќе има саем во Битола,ако не можите да најдите некоја книга,може овде ќе најдете: https://www.facebook.com/groups/415697948628409/permalink/1252745431590319/
Vo Magor treba da ja ima. Jas pred 1 godina im pisav na Magor da gi prasam dali ja imaat. Mi odgovorija deka momentalno ja nemaat, ama posle nekolku meseci mi pratija poraka deka povtorno ja imaat. Vo megjuvreme jas ja najdov na staro. Mislam seka ima golemi sansi da ja imaat uste. Pisi im na fb i prasaj.
Ја барам книгата "Словенска митологија" од Ненад Гајиќ. Знам дека ја има некаде во Скопје, но не знам во која книжарница е.
Здраво женски, ги барам “најдолгото никогаш” , “ музејот на чувствата” и “јас квентин скрибел” така нешто валјда беше од Јосип Коцев, ги барав низ некои книжари Скопје, ама само “ напишаната тишина” ја најдов. Ако може да ми помогнете, за подарување ми се.
Книгите од Агата Кристи од каде ти се купени? Многу долго време барам. Исто така дали некој знае кај нас дали некаде ги има книгите од Агата Кристи?
Саемот за книги во Белград, на српски се ама и многу евтино ја земав, дури 50 динари... За кај нас не знам каде би ги имало, некој доколку знае, може ќе ти помогне во темава.
Во Топер имаше српски изданија (тие што одат таму бесплатно со весници), мислам дека беа по 199 денари. Не знам дали уште ги имаат, провери или прашај ги преку порака. Таа акција знам дека беше актуелна во јануари.
Разговори со Бога -прва книга...Дали ја имате во пдф на српски, хрватски и сл. или на македонски јазик да ми ја пратете? Фала Ви
Знае ли некој каде можам да ја купам The Ballad of songbirds and snakes, од наши книжарници? Новата книга од hunger games?