Барам една книга ама не можам да се сетам на насловот. Корицата беше со зајдисонце, романса за тинејџери. Некој ако знае ваква книга ако може да ми пише
Дали знаете некој издавачки центар што има убави изданија на класици? За сега ја барам „Злосторство и казна“ ама сакам да е квалитетна и со убава корица
Тешко да ја најдеш оваа од Достоевски со убав тврд повез, претпоставувам на таков мислиш. Освен некое ептен старо издание да побараш кај продавачите на книги од втора рака на кеј. Убави класици имаат Полица, дел им беа со преубав тврд повез, дел со стандардни корици, но квалитетно изработени. Магор исто имаат одличен избор на класици, а се наоѓа по нешто и во Литература. И таму ја има "Злосторство и казна", во два тома беше поделена мислам.
Јас последен пат кога прашував, на македонски ги немаше со тврди корици. За англиски можеш во академска книга да провериш.
Ме интересира за плаќањето. Нема опција за плаќање при прием на пратка, само онлајн со картичка е? И за колку дена од прилика стигнуваат пратките?
Nekoj da mi pomogne kade bi mozel da ja najdam "Promenete gi mislite, promenete go zivotot" (Change your thoughts, change your life) na Vejn Dajer. Neka e i na angliski..
@Mishela да не знаеш други сајтови каде што можам да порачувам книги како на bookdepository.com? Пишува дека ја затвориле.Баш ми е криво.
Затворена е да, во април прекинаа со работа. Можеш на awesomebooks да разгледаш што има. Најчесто се книги од втора рака, но доста добро зачувани. Има и опција да земеш нова, неупотребувана книга. Другарка ми го пофали kennys, ама не сум нарачувала и не знам што и како е сајтов. Кога ќе нарачам нешто ќе пишам искуство, засега само од awesomebooks купувам.
Во Просветно Дело да видиш, они издаваат голем дел од нејзините книги. И ТРИ издадоа неколку, ама многу одамна беше тоа и сигурно се веќе распродадени. Ете имај ги и нив на ум, можеби сепак останало нешто непродадено во некој магацин.
пробај од blackwell's, имаат бесплатна достава и побргу ми стигнуваат во споредба со bookdepository (и многупати коа споредував цени овдека беа и поефтини книгите)