Јас сега ја прочитав...Побарај ја во Топер да не ја имаат добиено, јас лично ја купив во лагуна во нови сад...феноменална е...
Книги - колку читате и што преферирате? Здраво девојки ме интересира дали имате информација каде би можела да ја најдам книгава Perfume- Patrick Suskind без разлика дали е книжарница или библиотека
Провери во Матица, Три, Табернакул, Магор, Култура. Издадена е од Темплум, а они немаат своја книжара.
Препорачајте книга Дечки да не знаете каде да ги најдам продолжетоците од "Вљубени Девојки" од Џеклин Вилсон?
На Џеклин Вилсон да не мислиш? Ако мислиш на Вљубени девојки од Џеклин Вилсон можеш да ја најдеш во Икона.
Може ли некој да ми каже каде можам да најдам македонско - турски речник? Во повеќе книжари прашав немаа.
Види во Матица Македонска. Ако ти врши работа http://www.scribd.com/doc/35440104/Монах-Арсеније-Бог-и-рокенрол
Значи, никако не можам да се сетам на една книга од кого беше, не ни знам дали насловот е тој, Пеколна страст мислам дека се викаше, од наш автор е. Ја читав многу одамна од библиотека ми беше земена. Знам дека ме изненадија некои храбри описи на секс сцени, што е многу нетипично за нашите автори. Поготово и во тоа време. Ај на некој ако случајно му текнува нека пише.