Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ја сакам femina.mk!

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од yummy, 18 април 2010.

1. Frosin4e

Frosin4e Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    179
    Што и да кажам, знам дека за 5 мин нема да дознае цел град. Добивам одговори на тешките прашања...
    Сознаваш нови работи за кои неможеш да зборуваш со својата мајка или некоја блиска личност од Х причини.
    добивам совети за сите мои неразјаснати прашања...
    ЖЕНСКИТЕ владеат тука иии.....
    ......можам до утре да набројувам и пак да не е доста... :D
    бо секој случај ја обозавамм странава... :lol:

2. yummy

yummy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    319
    Допаѓања:
    49
    :muscle: :muscle: :muscle: :rock:

На Justinna му/ѝ се допаѓа ова.
  3. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.335
    Допаѓања:
    5.867
    Ја сакам Фемина зошто секогаш кога имам некој проблем го пишувам и добивам прекрасни совети и утехи. И Фемина ја сакам по тоа што можам и јас да бидам зачленета и се надевам прифатена од форумџиките кои тука се за да дадат по некој совет без разлика на возраста :) :* :* :*

4. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    ЈА САКАМ ФЕМИНА ! Незнам по кој пат ќе го напишам ова, ама се кажаа погоре.
    Ја сакам затоа што , на никоја друга страна не ми е така интересно и пријатно.Можам слободно да си го искажам своето мислење, читам се што ме интересира, имам прочитано работи кои што ме интересирале , а сум немала храброст да прашам некого.се дружиме што е најважно и една од целите на најомиленово форумче.
    Вака ја опишувам Фемина :
    Најубавиот и најпопуларниот женски сајт во Македонија,со многу интересни содржини и со еден најпријателски и забавно поучен форум !

5. KrystalTears

KrystalTears Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    29
    Затоа што е навистина добар сајт и има многу интересни содржини за читање и навистина се поучни, а исто така и форумот е навистински пријателски настроен. :)

6. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    јас искрено не ја сакам него ја ОБОЖАВАААААААААААААААААМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rofl: :rofl:

зашто тука мислам дека сите сме еднакви сите си искажуваме што мислиме и како мислиме,и јас кога си имам некое проблемче искрено тука ако го искажам ги добивам најискрените одговори така да ја сакам ФЕМИНА ама и вас ве сакам! :rofl: :rofl:

како со прочитав погоре овде само жените владеаат се надевам дека и така ке остане ...

сите за една една за сите :rofl: :rofl: :rofl:

7. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ја сакам затоа што откако сум тука се променив. Се променија доста мои ставови и мислења.... и посреќна сум :)

8. Oluska

Oluska Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    24
    Ја сакам затоа што ме исполнува и позитивно влијае на мене :) Воопшто не е залудно потрошено време :rofl:

9. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Попозитивно нешто од фемина не сум сретнала .. се што не можам да кажам на другите , овде можам . Кога не можам да си помогнам сама , ми помагате вие . Прекрасен е форумов , и сајтот :)

10. maleckata.22

maleckata.22 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    17
    Затоа што многу работи научив од неа и од вас.Затоа што секогаш има интересни теми а и најточен хороскоп :D

11. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Ај лав феминаааааааааааааааааааааааааа :inlove: :inlove: :inlove: :rock: :rock: :rock:

12. princessofthedark

princessofthedark Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2010
    Пораки:
    1.018
    Допаѓања:
    151
    не ја сакам фемина тоа е мал збор ја ОБОЖАВАМ фемина :)

13. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
  14. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    ја сакам затоа што тука најдов едни прекрасни цурици кои мнооооогу ги засакав :*

15. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.601
    Ја сакам зашто на крајот од денот, без разлика убав или лош, ме дочекува со отворени раце и не ме осудува ;) Ме расположува и ме релаксира :)

16. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.653
    Допаѓања:
    8.613
    Ја сакам затоа што секогаш наоѓам овде корисни информации како на сајтот така и на форумот.Овде има прекрасни девојки што секогаш знаат да дадат совет,да отворат тема каде што можеш да се излеснеш и да побараш совет во кој несебично некој ќе ти го даде целото свое искуство за да ти помогне...ја сакаме фемина.мк нели девојки? :l: :l: :l:

17. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Ја сакам затоа што се шири многу позитивна енергија ^_^

18. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.431
    Допаѓања:
    5.392
    ја сакам фемина затоа што е поучна, зрачи со позитивна енергија и тука опстануваат само позитивните личности. чудно но сите сме како едно. како голема фамилија во која секој се грижи за секого. запознаваш вистински луѓе со вистински проблеми а само една твоја мала тајна може да спаси нечиј живот. тука се гледа несебичноста на човекот. тука важи правилото помогни му на секој. а не она да му умре на комшијата козата :lol:
    ја сакам фемина тука ги запознав вики44е, кате21, ангелче и ненушка со кој посебно се приврзав и ме прават посебно среќна :$

19. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    J' adore femina. :l:

20. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.303
    Допаѓања:
    5.952
    Ја сакам фемина,бидејќи може да ме насмее кога сум тажна, моше да ме смири кога сум нервозна :lol:
    femina rock :rock: :inlove: