Ја сакам затоа што има интересни теми и теми на кои можеме слободно да пишуваме и прашуваме СЕ, прашања кои никогаш не би можела да ја прашам мајка ми за нив, затоа што сите делиме мислења, искуства, знаења, совети и си помагаме една на друга
..Бидејќи е женски форум на кој споделувајќи ги своите искуства учиме едни од други, без разлика дали сме постари или помлади. Посебно ме привлекува сеопфатеноста на форумот, односно тоа што се опфатени сите сфери на животот и се што е дел од него.
love it затоа што е интересен, забавен и многу брзо поминува времето на сајтов, може да се најдат стварно корисни информации.
Затоа што можам слободно да кажам некои работи што ми лежат на срце! Затоа што ми личи да еден убав круг на пријатели, затоа што цело слободно време го минувам тука!
Ја сакам фемина бидејќи тука се тие работи што не ги знам доволно и каде можам да ги научам. Има премногу совети.
Ја сакам ФЕМИНА БИДЕЈЌИ Е ПРЕДОБРА исто и Форумџиките и советите и темите за кои се премачувам за пишување одговори
Од кога сум регистрирана на форумов, се повеќе и повеќе време поминувам тука. Facebook out, Femina in!
Јас не ја сакам фемина Јас ја Обожавааааамммм ! Ја сакам затоа што има многу работи кои ке ни се коросни понатаму во животот .. И се разбира заради прекрасните форумџики кои секогаш се спремни да дадат совет иако не ги знам лично премногу ги засакав поздрав до нив