ја сакам фенима затоа што можам да лајкувам до бескрај ја лајкувам фемина и ги лајкувам сите форумџики
ја сакам фемина поради тоа што има решение на многу женски проблеми ... во неа можат да се најдат многу поучни работи .. ја сакам поради тоа што е Д БЕСТ !!
Јас сум почетничка уште ама од кога влегов овде на станава многу ми се допадна......Ми се допаѓа тоа што можам да споделам проблем со сите од странава и да помогнам прирешувањето на некој друг проблем и секако да се забавувам.....позз
J love femina Ја сакам Фемина затоа што секогаш кога нешто не ми е јасно во врска со што било, јас првото нешто што го правам е што седнувам на фемина и листам безброј совети и веднаш наоѓам решение за проблемот...можеш да пишуваш што сакаш, никој не те знае... ма едноставно ја обожавааааааам
ја сакам фемина, одлично си го минам времето овде има прекрасни девојки, неможам ако не уклучам одма фемина откако ќе станам.. продолжете само така!!!
Ја сакам Фемина...бидејќи ги има најдобрите форумџики, бидејќи е одлична...и премногу ми се допаѓа! Фемина е единствена! Ве сакам форумџикии!!!
Се сложувам со тебе конечно еден сајт каде што можеме да си ги кажеме сите наши проблеми, радости, нервози, емоции....И плус многу интересни статии има
Дефинитвно сајт во кој можам да прочитам мислења од прекрасни девојки, од кои можам да побарам совет, а и да вратам истовремено! Ја сакам Фемина, и секогаш 1ва ја отварам, Фејсбукот не го ни споредувам со Фемина, веќе и ретко го користам! Така да Фемина е за мене нумбр 1! Ја сакам Фемина.мк! Поздрав до сите девојки
Да не беше фемина , немаше да се откачам од ф.б , супер ми е тука нема ден да не погледнам што има ново, некој совет , да дадам да примам , затоа и се зачленив, порано само читав . Ве сакам најмногу сите
Ја сакам ФЕМИНА бидејќи е супер! Едно од ретките места на интернет на кое конструктивно ти минува времето *(освен ако не главиш во `оцени го потписот` или билдаш постови во играчница )
Ја сакам Фемина бидејќи научив многу работи од поискусни девојки,кои се секогаш тука за совет. И јас прво се ставам на фемина,потоа на фб,нема ден да не проверам дали има ново мислење и тема...
Ја сакам фемина зошто тука можеш да дознаеш буквално се,на најразлични теми.Исто многу ми се допаѓа што тука можеш да прочиташ објективни и реални мислења,како и истите да ги дадеш.Воглавно откога се зачленив на форумов,повеќе Фб не го ни отворам (иако и поретко го користев). Фемина стана страница number 1 на интернет за мене p.s.поздрав до сите феминки
Ја сакам Фемина, заради жеништата убави, секоја од нив одлепена и своја и ми минува времето во оваа работна сабота побрзо и полесно. Мене само ми е криво зошто се затвори Темата за Бијонси и Ријана - децата на Ѓаолот, можевме многу да разглабаме и да дојдеме до вистината... како Сатаната ги регрутирал баш нив две и кој ги урна кулите близначки ?
Ја сакам ФЕМИНА најмногу поради девојките- членки на форумов, кои се воспитани, културни, паметни, забавни и секогаш се тука да ни го пренесат нивното искуство и да ни помогнат кога не сме во можност да добиеме помош од никој друг. Прекрасен сајт, вреден за пофалба ! Според мене, број 1 во Македонија!