Ја сакам Фемина заради форумов, заради тоа што знае да ми го исполни времето, затоа што тука најдов виртуелни пријателки со кои си се тешиме, затоа што тука секогаш има некој да те ислуша, искритикува , помогне.
Ја сакам femina.mk! зошто? Бидејки овој форум лично мене многу ми помогна кога ми беше најтешко.Прекрасно ми е кога сум на фемина,ова е мое катче и го делам заедно со 1294 девојки...Мило ми е што сум дел од форумов,поздрав до вас и до Администратори, Глобални модератори, Модератори на femina.mk!
Ја сакам femina.mk Бидејќи сите си делат совети, кажуваме што мислиме, прашуваме што сакаме да знаеме, се известуваме за нови, интересни работи! ова глано за форумот, а за сајтот бидејќи секогаш има новости што привлекуваат и се актуелни!
бидејќи прочитав многу корисни мислења, можам да побарам совет од поискуните , и да си го трошам времето на неа она досадното
ја сакам фемина затоа што секогаш има интересни содржини и најдобриот дел секако форумот кадешто секогаш има кој да те подржи во тешките мигови и да ти даде совет.....прекрасно е што постои вакво нешто
Најмногу поради форумот. Можам да добијам совети за било кој проблем. Исто така можам да дадам совети на останатите девојки на кои им е потребно, и да се чуствувам убаво пради тоа. Дава чуство како да имам многу пријателки кои во секое време се спремни да ми дадат искрен совет, мислење или подршка.
Ја сакам фемина затоа што има многу добри работи кои што можат да послужат во животот,затоа што има совети за сите проблеми,затоа што сите си помагаат меѓусебно и сите овде се едно големо друштво!
си ја сакам фемина бидејќи има многу интересни теми,бесплатни совети,сега уште да запознаам некој пријателки
Ја сакам Femina.mk затоа што има интересни содржини од сите области. Посебно е интересен форумов со неговите различни теми - за разонода и дружење, но и многу корисни совети.
Ја сакам Фемина затоа што го има најточниот хороскоп :up: ,но не само тоа и многу други работи,форумот,форумџиките,темите,советите...
Ја сакам Фемина бидејки има многу добри луѓе на неа,кои подоцна можат и пријатели ,бидејки секој дава совети како да те познава цел живот.Исто така и за интересните нешта поврзани со модата и познатите личности ..
Моето членство на форумот е предодредено Фемина.мк има посебно место во мојот живот.Ја сакам со причина која е поинаква,необична,реална...Виртуелна комуникација претворена во вистина.Приказна која почнувам да ја живеам
И сајтот и форумот,си ги сакам!! Секојденевие ми станаа . Станот во кој што живеам-Прв дом Куќата на Баба и Дедо-Втор дом Училиштето-Трет дом Фемина.мк -Четврт дом Ви форумските ликови ми станавте,како другарки кои се секогаш тука за помош . Ве сакам сите