Стварно има фаца на транвестит. Нит ја сакам. Нит ја слушам. Не сакам ни да коментирам нешто повеќе за неа. Само сакав да споделам нешто што видов денес: http://www.youtube.com/watch?v=NF74JBdY ... r_embedded Сирота Адел, ако го види ова срце ќе ја фати..
Женава..ич не ја сакам.. Се случува ќе слушнам некоја нејзина песна ама толку. Страшна е. Што се не направи на лицето. Ако тоа и е убаво секоја чест. Немам ништо против ама лично Не ми се допаѓа
Женава има пари т.е мажот и има пари и се рекламира максимално, се замислува дека е во САД и екпериментира колку што треба и нетреба, а пак овие србите екстремно запалени понеа. Пред некое време налетав на една фан страна на фејсбук и луѓето правеле споредби како тоа Бијонсе и Лејди Гага ја копирале Карлеуша, се згазив од смеа. Златни ќерки има нека им обрни повеке внимание.
Она има некои така добри песни.Спушта на земја со нив,тоа ми се допаѓа кај неа.И што има свој стил,препознатлива е,уникатна,и има свое јас,јака е.
не ми се допагаат песните не слушам повеќе сум за странски ама ми се допага стилот на облекување многу и е јак
значи женава кога пее тоа е ко мачки кога се у сезона за парење је*бига Во нитуедна песна гласот не и е преправан. Во секоја песна има измени го гласот нејзин копјутерски и го прават да биде де по техно де по тивко де по развриштено па крај и се нема и не ја сакам и точка.
Sto se odnesuva na glasot Sandra Afrika e operska pevica vo odnos na nea a izgledot e prica za sebe,grda e be,i so eden ton sminka na sebe i se poznava maskudanskata faca.
Мене не ми е јасно како такво тело држи по две ќерки, за ова и симнувам капа. Па за такво тело треба да си у теретана 24/7, а знаеме сите дека има обврски секој ден патување, настапи, разни хотели. Баш ме занима која е тајната, опасна е бре еј.
па ако погледнеш на youtube ке видиш дека во 90 години е била многу послаба од сега што е,најверојатно си е таква. А ја имам слушнато на тв како вели дека никогаш не вежбала и нејадела ова-она ,просто се зачудив и си помислив-добро бе ти јадеш ли нешто воопшто Тело има одлично,за неа слободно можам да кажам дека има совршени облини,згодничка си е ама фацата НЕ!