Pres se da se izvinam na site koi sto ja sakaat i ja slusaat. Jas ni do Sega ne ja sakav, no posle Zvezde Grandma uste poveke ne ja sakam.Gi navreduva site i se zamisluva deka e nesto posebno, star, diva, ne znam so. Ne mi e ubava ni so 300 operacii.
Леле,како јас да сум го пишувала ова мислење.Според мене таа нема ни стил,а дели совети.Ако една емисија ја видиш до гуша закопчана,надолу и се гледа повеќе од потребното.
Јас искрено ни една песна нејзина неможам да разберам текст а на она шоуто бара стилско пеење, вибрато мибрато и сл. Но едно сакам. Да направи концерт во Скопје - и да има 2-300 посетители и сите со јајца и домати да фрлаат по нејзе. Е тоа и го посакувам !
На неколку рефреширања имаше нов мислења на темава и си реков да ја ѕирнам. Читкав неколку страни наназад и решив да изгуглам нешто повеќе. Женава ја знам од пред некој ден подетаљно, кога мајка ми кажа дека била жири на некое шоу и била безобразна па гледав една критика. Пред тоа ја знаев како појава. Читав дека имала и убав стил, ама тоа што го видов кога мајка ми гледаше на Тв воопшто не ми се допадна. Сепак изгуглав да видам нешто повеќе, па најдов и нешто што ми се допаѓа. Од кај ги копав сликите: https://www.pinterest.com/inaib/jelena-k-my-muse/
Дали таа мисли дека ако биде "дива" во звезде гранда ќе има гледаност? Па треба да добие забрана за влез во Македонија.
Се опседнала оти имала сало, леле жено жив човек секој може да има во некој период од животот, јас мислам дека сака да биде совршена ама секогаш паѓа пошо секој има мана, нема дефиниран стил, што е во мода носе не ми се допаѓа го сменив мислењето за неа, мисле дека се знае ама е простичка и џабе глуме светска, балкански менталитет има кога некој вреѓа за тежина кандидат тоа е дно дна права балканска, ни с од светска.
Мене лично кај неа ништо не ми се допаѓа. Буквално ништо. Ни како пее, ни како се облекува. Уште полошо е што коментира за изгледот на кандидатите, а неретко и ги навредува во врска со истиот. Никогаш не сум сакала луѓе што се преценуваат, а една од таквите е токму таа. Не дека нема добри страни, напротив, ама мене ми е антипатична.
Убаво пее има специфичен глас ама неможе да го искористе на прав начин, мисле дека харизма е силикони и вештачка коса.. Има нешто и паметно да каже, ми се допаѓа тоа што умее да се бране од зли коментари, ама не ми се допаѓа како коментира во ѕвездите на гранд, едноставно понижава и тоа е многу слаб удар да се истакне.
Каков стил има жити се следе мода ама нема постојан стил како пример Анџелина Џоли што секогаш е своја ако е во мода утре рог на главата рог ке ставе, да ја цитирам Шанел жената која има вкус и бижутерија ке и стое а таа која нема вкус и злато на неа нема да и стое.
Да, сериозно. За вкусови не се дискутира. Кога ќе го сфатите ова? Ако тебе ти се допаѓа, не мора и мене да ми се допаѓа. Ако нешто ти е тебе убаво, не мора да ми е и мене. И обратно. Јас не го менувам мислењето за неа. И мене може да ми се допаѓа една позната личност, а тебе да ти е антипатична. И тоа е во ред. Исто како што е во ред тебе да ти се допаѓа Карлеуша, а мене да не ми се допаѓа.