И искреноста има граници. Она не знае да оформи реченица без да навреди некого, а не се видела каква беше на почетоците од нејзината кариера.. т.е. и сега не е ништо подобра, само има многу повеќе пари и со нив си прави и слава, и име, и забава, и стил си купува. Само уште култура и мозок да можеше да се купи..
Па секој може да привлече внимание кон себе ако цело време урла, се дере, се соблекува и навредува Кимберли. Финтата е да привлечеш внимание со културно, достоинствено и дамско однесување. Она ништо од ова нема, па се теши и надополнува со други пролазни ствари..
омилена ми е оваа нејзина изведба.Карактерно не ме занима каква е.Пола естрада се дрогира,пие и курва.Така да мање више за неа...
Мислам дека не вреди да се расправаме. Очигледно е дека темата треба да се вика „Пофалби за Јелена Карлеуша“ и никако да не се критикува. Гледаш, не прифаќаат кога некој ќе напише дека не му се допаѓа. Пишав и во темата за „Јавна соба“ дека кога таа ќе стави слика на социјалната мрежа, без разлика дали е до гуша облечена или разголена (а поголемиот дел од сликите и` се такви), тогаш браво за нејзиниот стил, храбра е, не знам што. Додека за обична девојка/ жена важи спротивното кај нив. Кажав и ќе повторам дека за вкусови не се расправа.
Јелена Карлеуша е ѓубре без грам човечност, природност и основна култура. Неистомисленици - не трошете време да ми реплицирате. Поздрав
Мешате баби и жаби. Светска ѕвезда како може да е Јелена? Во ист ранг ли е се Beyonce, Rihanna и сл.? Она може тука на Балканот да биде нешто, а пошироко сигирно со иде маца око тебе нема да биде.
Не знаев дека имало тема за оваа Иначе јас и научив само една песна зашто ја слушаше еден дечко што ми се свиѓаше А вака не можам да ја гледам Гледам дека и повеќето што коментираат во темава не ја сакаат. Јас се чудам кои и се фановите Од каде толкава публика на концертите