Ахахаахха а реклами дури и во Велес имаше И тоа закачени едни над улицата како ленти со најава Дива нешто Оваа парите од концертот (ако се одржи) ќе ги даде за рекламите што ги направи и за плакатите што се штампале
Искрено колку и да ми е криво што ќе го напишам ова, сепак така е - Женава е за респект. а) Глупава е како трактор (Тракторот е попаметен од неа) б) Незнае да пресмета ништо фазла од 2+2 в) Незнае да пее, знае само да завива г) Има напикано силикони фазла отколку што е нејзината просечна тежина д) Го пее ова Ref. Napravi mi sina pod svetlima kazina bice dete srece sve ce da mu ide svi ce da mu zavide Napravi mi sina pod svetlima kazina bice milioner bice smrt za zene kao ti za mene Cicija, emotivna cicija prvo ti, pa svi, pa ja tako voli cicija cicija, sta ce meni cicija lepa ali sebicna prava muska cicija Dolari, Marke, Lire ti vire ko se jos tako udvara gili, gili, gili, gili ako me volis voli me do zadnjeg Dinara Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe pali, mali, sa ovog sveta s tobom sam dok imam cigareta И пак врни од пари. Како успеа алал и вера, да сврти повеќе од некој интелектуалец кој си го акал мозокот минимум 4 години на факултет... Тоа е тоа, колку и да не сакаме да е така, така е. Стално ваквите турпии ќе поминат поубаво во животот од оние кои се вистински музичари.
Не ја мразам, немам зошто ама глупа е ептееен! На татко ми пријател уште кога почнувала да пее и има огранизирано концерт незнам во кој град беше и била на вечера со мајка ми и татко ми и уште некој дечко... Само се кезела и од време на време ќе кажела нешто а дечкото ја заќутувал хахахха И многу многу мноооогу е проста. Пред некој ден изјавила нешто во стил цеца зборела само со три падежи наместо со шест. Жено алооо во српскиот јазик имаш седум падежи Дека има пари-нема, цела облека и е од кај шанери или изнајмена! Носи некои кондури цело време едно месец дена, на фотосесии, на забави родендени и ги снемува. Под кирија живее. Да пее незнае... Џабе и е и шоу и пиротехника и незнам што кога жената уствари има песни 'Их леле што се не убих' Глупа е... А кога го прочитав писмото на цеца што и го пратила ми се згрози животот по одвратни зборови немам прочитано. За децата на цеца така збори а и сама е мајка на две деца! За мене е тоа несватливо... Едноставно глупа тупа и неупотреблива
Ова дека нема пари колку само не е точно. Башка се омажи со богат маж, и имаше луксузна свадба, фустанот и беше цел со кристали и чинеше незнам колку... Башка ако нема пари нема да прави скапи спотови. А на Цеца незнам што и пишала, читав во весник дека на ФБ пишала нешто за неа и за децата, па оваа ја тужи.
Шугар, а што отприлика пишувало во писмото? Јас се сеќавам на неа уште кога излезе да пее. Имав околу 5-6 години и никогаш нема да заборавам дека имаше нацртано црна точка на челото и како го тртеше газот цело време.
Сериозно ова е текстот?? Боже драги! Зарем овакво нешто некој слуша? Ова ме потсети на еден мејл кој го добив многу одамна, за најдобрите (читај - најглупавите) стихови на турбо фолкот. Епа ЈК силно му конкурира на „бацио сам се са 7мог спрата, родила ми жена сина, а ја нисам тата“
Абе на Карлеуша првиот вереник што и беше уствари му беше некој другар на Аркан и некој командант генерал или слично и ради него стана и популарна она ама после загина тој ,па ондак се зема или се вери нешто така беше, со Карич т.е. една од најбогатите фамилии во Србија и така си се наполни пари девојката После се разведе и сега е у брак со тој некој спортист..и така И има многуу пари по заслуга на нејзините врски/бракови
http://www.youtube.com/watch?v=XVvMK0OTUxY Ti si sreco pravi muskarac Pogledom svaku skidas Samo tesne majce nosis Ti sreco sam na sebe otkidas Mislis da su sve zene tvoje igrackice na navijanje Ja mislim da si stvarno zasluzio jedno malo odbijanje Ref: Ide maca oko tebe Pazi da te ne ogrebe Pali mali sa ovog' sveta S' tobom sam dok imam cigareta Ide maca oko tebe Pazi da te ne ogrebe Pali mali nisam mala Ja bih se s' tobom samo igrala Poigrala, igrala, poigrala, igrala, poigrala, igrala… Ma, dobar si u dusi ali… Ha, ha, ha… Ti si sreco pravi muskarac Pogledom svaku skidas Samo tesne majce nosis Ti sreco sam na sebe otkidas Mislis da su sve zene tvoje igrackice na navijanje Ja mislim da si stvarno zasluzio jedno malo odbijanje Ref: Ide maca oko tebe Pazi da te ne ogrebe Pali mali sa ovog' sveta S' tobom sam dok imam cigareta Ide maca oko tebe Pazi da te ne ogrebe Pali mali nisam mala Ja bih se s' tobom samo igrala Poigrala, igrala, poigrala, igrala, poigrala, igrala… Dobar si decko ali… Ha, ha, ha… Igrala, poigrala,igrala Ma, dobar si u dusi ali… Ha, ha, ha… Igrala, poigrala, igrala, poigrala, igrala, poigrala,igrala Dobar si decko ali… Ha, ha, ha Повели
Повели оффи... долго е да го пишувам тука па еве ти линк... http://tracara.com/jk-otvoreno-pismo-ceci/ Ако сакате да ја дефинирате јелена правилно само замислете си: фејк лејди гага со турбо ТУРБО фолк песни...
Се што ми се свиѓа на оваа такозвана падната Звезда се нозете, Стварно има убави нозе на кои им се восхитувам а друго ништо. Има и еден убав текст на песна многу стара ама појма немам која е знам дека еднаш реков добра песна и прашав кој ја пее и ми кажаа. Текствоите и се дебилни на останатите песни , банални и прости. воопшто не знам ни зошто ги пее. Ама дека жената не ја боли за никој така е. А ретко кој може да е таков. Си фура некој свој стил и не се замара
wooooowww ова и го пишала Карлеуша на Цеца??? Ц ц цц како не и е срам? Не ја мразам Карлеуша,ама на Цеца неможе ни на мал прст да и се фати...Ц ц ц лелеее уште не ми се верува,абе нека иде нека се убие
ооо дамии многу сте се размуабетиле .... текстови на песни, писма и што ти не ! алал да ви е ! не се изморивте од цитирање, и копи-пејст на текстовите ??? а јас таман заборавив на карлеушка
Леле сега го чув гафот на векот на ТВ! Ќе му гостува на берберон и изјавува: " Јелена Карлеуша је била Гага испред Гаге " Чекајте, оваа нормална ли е? Или и е интересно да глуми редард?
Цурата воопшто не ми се допаѓа стварно е како киклоп премногу е вештачка и нарцисоидна е а по која причина се чудам и нема глас којзнае каков и градите и се вештачки таа сама не си се прифатила таква каква што е и нека не очекува од другите да го сторат тоа а облеката некогаш и е а си мисли којзнај колку секси а мене ми личи на бабарога
Синдром на преценување. Веројатно тоа е! Како може волку важност да си дава? Изгледа како да сака да се исфорсира, најдобра во се, прва во се бла бла.... а уствари го форсира својот проститулак. Плавуша паткеста!