Навистина ме радува што постои темава за да не информира за сите актуелни случувања со приватниот и професионалниот живот на ЈеБена Карлеуша!
Уште еден плагијат!!! <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ovztfpWPo5M?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ovztfpWPo5M?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> Ја не знам, женава седи пред компјутер и лови песни на Youtube за да ги плагира или што??? хахахаахахаха ОДВРАТНО створење!!!!!
Јелена, Јелена, Јеленаааа, The Diva-One and Only ја обожавам. Единствена балканка која вреди! Не можам да сум рамнодушна на нејзината појава! Облека, музика, звук, визуелен ефект, шоу, специфичен глас, изглед, тело, СОВРШЕНСТВО! Инсомнија, Слатка мала, Ко ову драму режира, Ниси у праву, Мушкарац који мрзи жене, Мој драги, Ко ти то баје, Касино, Тихи убица, Манијак...ќе се пеат во март (само уште не знам кој) All About diva!!
Офф,еве ја убавицата без шминка,колку е убава немам праве речи за то Спојлер Одвратно створење,уште поодвратни песни,кај му биле очите на оној кога се женел!
Не ја сакам Јелена како појава ми е одвратна со нејзините усни огромни, но единствена песна што ја слушам од неа е Једна ноч и кајање, која се разликува колку толку од другите нејзини. http://www.youtube.com/watch?v=9jeEa7yRGE4
Ме мрзи сите ваши коментари да ги читам али претпоставувам повеќето се негативни (не ме ни чуди) Јас пред неколку години кога бев во Будва бев на нејзин настап и сега кога ќе ми текне незнам со кој памет сме отишле.. ваљда сме биле камен пиани Како може да сакате особа со вакви изјави за самата неа : "Jelena Karleusa- kontradiktornost Balkana-najbolja pevacica za koju kazu da ne zna da peva, najlepsa zena za koju kazu da je ruzna, najpametnija osoba za koju tvrde da je glupa.." ... ?!?!!?!
Неизбежно е да сретнеш нејзина фотографија по фејсбуков.Мене ми е одвратна, ама за телото ,но само за телото нели признавам добра е машала да не и се силиконите огромни ќе беше уште поубава.Се држи во форма за тоа нема збор.Што се однесува на стилот , можеби и не е којзнае колку по мој вкус ама е средена во секој поглед се двои од балканскиот класичен гранд стил ала вечерна тоалета во дреч боја сатенска спуштена како чаршав без чувство за естетика.Имаме прлика скоро секогаш да ја сретнеме во различно издание,а сепак во нејзин стил.Како се облекува , со еден збор-интересно! p.s глупава е и ружна ( кради идеи , не велам не ама добро изгледа )
Не ми се свиѓаат нејзините песни ама дека има добро тело има . Тоа е единственото нешто што го сакам кај нејзе Се сложувам со Стронгер
Јас пак понекогаш сакам интригантни кокошки како што е Јелена Карлеуша. Дефинитивно ја поддржувам во сите кавги со Сека. Малава сака да глуми џет-сет и мене ми е интересна за око, баш некогаш и ги слушам песните и ми прави многу квалитетни спотови. За телово, немам зборови ми иде да влезам у теретана и да не излезам, само што не ми е јасно какоооо ???? Како успеа бе, па две деца има родено Алал да и е, во секој случај. Грда си е у фаца и тоа многу, на моменти на транвестит заликува, ама знае да извади јаки парчиња облека
Не сум фан на нејзината музика , да ја гледам од раменици до пети може толку е редена и стегната алал да и е , нога има ко од врат да и почнува..... а како се облекува , е за тоа нема да коментирам....И ЉУБОМОРАМ
Талент е и покрај толку пластични операции да изгледаш како транвестит. За гласот нема ни да коментирам, поубаво звучат мисирки со беснило.
Џеј Кеј треба да направе еден дует со Бокица наша. Кокошкарски дует поточно кажано. Глас 0,Тело 0, понашање- во минус влегла. Ич,ама ич не ми е ни убава, ни има убаво тело,ни глас. Како магаренце е.
прав транвеситит е во фацата Ама како се облекува алал нека му е,ама и ние ако иимавме толку пари ке се облеквавме така Ме нервира шо изводи на децата на 1 години штикли шо му клаваше за грев ми е то Тело има јаки,ама во цицките ми е одвратна
И магариците во сезона на парење поубаво звучат од неа... Јас не сфаќам како ја сакаат и како ја слушаат луѓево. Ниту глас,ниту карактер ниту сексапил таа ми е тотално промашување како и сите од таквата естрада,и да е последна пејачка на светот не би ја слушала.
Не ја пратам нејзината кариера,не ја слушам нејзината музика ама и симнувам капа за тоа што се труди да биде светска! Не ја бива за пеење ама затоа максимално се дава во сценските настапи и гардеробата! Добро,рака на срце има кеш за да може да го остварува тоа,ама бар секад е средена од глава до пети во топ форма и покрај 2 деца,не ко нашиве округли естрадни фолк грации!
Спрска сегашна или можеби идна ЏејКеј Гага? Не ја слушам ама имам читано некои нејзини скандали по нетов, знам дека на наш Боки13 му е идол бај д уеј се и куќни пријатели. Во устата не ми се свиѓа, останатиот дел од телото и е добар, ама глас НИКАДЕ, а што е тоа битно, кога во Србија не оставала никого рамнодушен, или ја сакаш или не ја сакаш, трето немало
Мене не ми е воопшто симпатична. Има убаво тело, тоа не го оспорувам, но во лицето ми е за никаде. Одвратна ми е дури. Глас-нема. Чиста 0. Песните не се по мој вкус. Инаку, се труди да биде оригинална и има интересен стил на облекување.
Таа музика што ја твори, тие текстови што ги пее, се жива срамота. Супер за никаде! Инаку ми е ко транвестит во фацулето, покрај сите тие пластики набутани унатре.
Имам сам еден збор за неа - Мизерија . Да почнам од песните кои треба да си ретардиран за да се согласиш да ги пееш во јавност и згора на тоа да тврдиш дека моментално тие се најголемите хитови . Толку е уфилмана што мисли дека Лејди Гага ја копира , алоо жено освести се колку си смешна , од пеење врска нема, незнам како не и е срам да пее во живо кога и на плејбек е катастрофа . Се на се не е битно нашето мислење се додека она за себе си мисли дека е најдобра во се и дека она поставува нови граници , граници на глупавост сигурно . Препотентен транвестит .