Супер е Јелена. Многу ми се допаѓа тоа што за нејзини години добро се држе и има прекрасно тело и прекрасен глас.
Многу ми се допаѓаат песните од времето кога пееше во Магазин, а и откако ја започна соло кариерата песните и се добри. Изгледа како многу мила личност, симпатична, со добар стил. А и пее убаво
Според корисничкото име се гледа дека јас сум нејзин голем фан. Сите песни ми се омилени но најмногу ги сакам Циркус, Она или ја и Оставит чу свитло
Поновиве и ги знам, ми се допаѓаат воглавно. Оваа ми е омилена http://www.youtube.com/watch?v=PyOkngX1xfI Убави ми се и Нирвана, Соло играчица, Бижутерија, Размажена, Добитна комбинација, Карантена. Оваа новава што и е, Живот је чудо така нешто не ми се свиџа, и Окус ментола не е нешто посебно.
Многу ми е мила и нежна во последно време , ќе признаам не ја сакав од секогаш жената има убаво држење на сцената и плус направи хитови последниов период.
Сум била на нејзин концерт и преубаво си поминав, убаво изгледа, има нежен глас, преубави песни омилена ми е Ја знам добро шта ми је...
Ми се допаѓа како изгледа, слатка е, не е распуштена како повеќето, и гласот и е интересен. Па и песните не и се многу лоши. Слушам по нешто...