Одела ли некоја на Happy Yoga во школото Песталоци во Центар (буњаковец) и како е задоволна, со Маца и Горан? Два пати неделно е, и е 800 денари. Евтино е, со оглед на тоа дека е баш центар. Мене некко малку ми се гледа..еден саат е само, и два пати ниеделно ама веројатно по толку време е секаде..
И јас одев кај Ели 3 години и прекрасно ми беше. Морав да престанам поради обврските со работа, немав време и многу ми недостасува...
http://yogawithadriene.com/free-yoga-videos/30-days-of-yoga/ Јас почнав да си правам јога дома, секој ден денес ми е 19 ден, ке ставам линк ако некој сака да пољне супер е, се вклучуваш во програмата и секој ден добивањ меил со видеото за денес и плус бесплатно
@Lovely и јас ја знам Adriene Сакав да вежбам уште од први, како што почна и она, ама одложив, иако никогаш не е касно Видеата ги има на нејзиниот Youtube канал, јас таму ги гледам
Многу ми се допаѓа, и јас од Youtube дознав за 30days challenge, и subscribe и секој ден маил, така е полесно не забораваш. Не е доцна да започнеш, гарантирам дека ќе се чуствуваш одлично.
Идел ли некој во Јога центарот во Тафталиџе кај Лидија Георгиева, да сподели искуство (ако знаете и цена за почетниот курс)
Девојќи ги знаете ли студиово што држат јога во 3 бисери,1000 денари 2 пати енделно,па планирам да пробам,па се надевам ќе ги осетам благодетите на јогата
Во Велес постојат 2 такви места. Часевите на едното се одржуваат во Васил Главинов, за другото не сум сигурна. Цената е 800 ден. месечно, во врска со возраста мислам дека е ок за средна школа, ама најдобро контактирај ги самата 078 276 172
Zdravo, ve molam nekoi kursevi po joga vo centar vo Skopje dali ima nekoj da preporaca? Ne mora da se najevtinite, bitno e da se dobri, glavno za relaksacija. Blagodaram
Тара. Не се наоѓа во 3 бисери туку во зелените згради од другата страна на Мек Доналдс. 1000 ден за цел месец, 2 пати неделно.
Здраво, може ли да ми кажеш некоја информација плус, термини, дали има почетен курс, времетраење на курсеви? Пробуваме да најдеме нешто што ќе трае и преку зима декември-јануари. Фала ти